Bahenné dočasné zastávky MHD pri prerábke v Petržalke

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Peter 05. decembra 2018

Dočasné zastávky MHD pri prerábke zastávok Námestie Hraničiarov smer Technopol, Romanova smer Technopol aj späť sú umiestnené na nespevnenej ploche a pri nepriaznivom počasí sa menia na bahno. Nie je zabezpečené žiadne dočasné riešenie, ktoré by uľahčilo cestujúcim život, kým nebude prerábka ukončená. Vzhľadom na poveternostné podmienky je možné, že ukončenie prerábky bude na dlhšiu dobu odložené. Najhoršie je na tom Námestie Hraničiarov. Čo sa týka zastávok Romanova, tam sa zdajú byť rekonštrukčné práce ukončené, tak netuším, prečo sa už nesprevádzkovali opravené MHD zastávky. Je treba čo najskôr sprevádzkovať opravené zastávky Romanova a zabezpečiť dočasné riešenie na zastávke Námestie Hraničiarov, aby sme nemuseli chodiť v bahne. Ďakujem.

05. december 2018

Jerome

Katastrofa, opät má jemne snežiť, príp.pršať, ak sa tam niekto natiahne...!
11. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. december 2018

Jerome

dnes to musi byt obrovska radost v tom blate , kedze pomerne intenzivne prsi
12. december 2018

Peter

Spomínané 3 zastávky v prerábke, ku ktorým prislúchali dočasné zastávky na nespevnenom povrchu boli 10.Dec uvedené do prevádzky a cestné práce na nich ukončené. Ak to bolo na základe tohoto podnetu, tak sa veľmi teším a ďakujem za pomoc zainvolvovaným. Je super, že sa to stihlo ešte pred včerajším dažďom, nakoľko keď som išiel okolo, tak to tam bolo poriadne premočené.
16. máj 2019

Martin Uváček

Podnet je už neaktuálny. Zastávka je už obnovená v pôvodnom mieste a bahenná časť už zarastla opäť trávou. Môže sa uzavrieť.
17. máj 2019

Martin Uváček

Podnet sa už môže uzavrieť. prosím o aktualizáciu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania