Chodník, ktorý nikam nevedie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Kaja 16. februára 2017

Rada by som poukázala na ďalšiu nezmyselnosť spojenú s novostavbou predajne Billa na Námestí Hraničiarov. Prosím Vás, viete zdôvodniť, prečo sú stále na chodníku od predajne umiestnené tieto betónové bariéry? Uvedomujem si, že chodník sa končí za zákrutou a môže sa to pokladať za nebezpečné, ale to si nikto neuvedomil predtým? Budú bariéry odstránené a chodník tak bude mať aspoň nejaký zmysel? Alebo ich budeme obchádzať ďalších xy rokov alebo ako je ďalej plánované riešiť tento chodník?

17. február 2017

jaro

cyklochodník už tento rok
20. február 2017

Kaja

Tak to som zvedava ako to vymysleli dalej ...
24. február 2017

orbitalfunk Pavúk

Vážená, bariéry sú tam pre to, aby ste tam nevstupovali, je to presne pre takých ľudí ako ste vy, ide o pokračovanie cyklochodníka, ktorý na druhej strane nie je dokončený.
24. február 2017

Kaja

Dakujem za informaciu. Nechodievam tade bezne,len o cyklochodniku takto vedenom som nevedela,kedze zatial nie je nikde ziadne znacenie a ani nikam nepokracuje a zarazilo ma to.
27. február 2017

Odpoveď samosprávy

Chodník pozdĺž južnej hranice pozemku vo vlastníctve spoločnosti BILLA REALITY SLOVENSKO zrealizovaný v rámci stavby „Supermarket BILLA, Nám. hraničiarov, Bratislava“, bude súčasťou pripravovanej stavby „Cyklotrasa Starohájska, úsek Rusovská cesta – Dolnozemská cesta“. Betónové bariéry budú odstránené až po zrealizovaní cyklotrasy.

mestská časť BA-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania