Vajnorské jazero-cesta k ŽST-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

V riešení
meno
Katarína 05. decembra 2018

Dobrý deň, pán starosta, chcem poukázať na nepriechodnú cestu smerom zo železničnej stanice k Vajnorskému jazeru, táto situácia pretrváva už dlhšie, ak prší, tak je cesta zaliata vodou, okolo je blato a takisto cestička ktorá vedie ku schodíkom na železnicu je nepriechodná, všade je samé blato. Už sme tam viac krát dávali svojpomocne štrk, ktorý ale rozjazdia autá, ktoré tade chodia, takže cesta by si vyžadovala takú úpravu, aby sa tam nedržala voda a blato. Preto Vás žiadam o trvalejšie riešenie. Ďakujem

05. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Postupujeme ho na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať. Vzhľadom na to, že riešenie tohto podnetu vyžaduje komunikáciu s majiteľom pozemku (Ž SR) ktorý má v správe aj túto komunikáciu, prosíme o pochopenie a trpezlivosť.


Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory

06. december 2018

mino

na toto vám pán Knazovický s miestneho úradu odpíše že je tam dobrá retenčná schopnosť podložia a nie je potrebné vykonať žiadne úpravy....
Toto odpísal už na tento problém tento milý pán z miestneho úradu.
Poprosím suseda nech cez víkend príde z dodávkou a zase ako vždy to zavezieme spoločne.
Ja so sa na to sťažoval už pár krát a nič sa neudialo, arogancia miestneho úradu je obrovská!!!!
Celý báger je zničený ,väčšina ciest v katastrofálnom stave ale hlavne že oni majú teplučko v kanceláriách!!!
06. december 2018

Monika Sučanská

Zdravím. Kedže tadiaľ každý deň jazdíme, tiež sme tam už naviezli fúru štrku a dve makadanu. Preto si myslím,že je na čase aby sa o to postaral kompetentný orgán. Nemôžme stále suplovať miestny úrad. Dúfam že nový starosta si spomenie čo sľúbil pri osobnom stretnutí pred voľbami. Vďaka
06. december 2018

Katarína

Áno, viem, že sa to už riešilo ale už nám dochádza trpezlivosť, ozaj sa tu nič nerieši, cesty sú v katastrofálnom stave, preto budeme písať dovtedy, kým to neurobia.
07. december 2018

mino

neviem čo sľúbil nový starosta ale bojím sa že sa to nestane!!! Ale samozrejme budem rád keď nebudem mať pravdu a pohnú sa veci na bágri správnym smerom.
11. december 2018

Katarína

Pán starosta, teraz je ideálny čas na návštevu Bágru, odporúčam ísť pešo cez železničný nadchod a tiež si treba zobrať gumáky, aby ste sa sem dostali. Myslím to vážne.
14. december 2018

mino

vážený susedia ako môžete vidieť respektíve ste aj cítili, tak miestny úrad vás ma na h...u!
Keby chceli už je to dávno vyriešené.
Tvrdím to stále oni kašlú na celý báger.
23. máj 2019

Zuzana Serafinová

Príjazdná-cesta-znečistená

Vážený pán starosta, obraciam sa na Váš úrad so žiadosťou o vyriešenie vyššie zobrazeného problému, vždy keď naprší cesta medzi stanicou Vajnory a jazerami Vajnory je nepriechodná. Poprosím vyriešiť v čo najrýchlejšom čase, vzhľadom na nepriaznivé počasie, nech nemusia obyvatelia Vajnor za železnicou alebo záhradkari, ktorý su tiež platiaci danovníci presadať z vlakovej/mhd dopravy do aut. Ďakujem
23. máj 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet bol znova preposlaný samospráve.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
29. máj 2019

Katarína

Fotene dnes, 29.5., trocha naprší a cesta k vlaku na železničnú stanicu je zaliata vodou. Nič v zlom, ale nepíšte, že je to v riešení, ale riešte to naozaj, ja viem, papier a internet znesie všetko, ale nám už dochádza trpezlivosť. Kde sú Vaše sľuby?
31. máj 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Katarína,
upovedomila som na tento podnet samosprávu a takisto ešte raz samostatne aj ŽSR. Z našej strany však, bohužiaľ, nevieme viac urobiť, ako ich opakovane upozorňovať na pretrvávanie problému. Skúste to riešiť priamo so samosprávou a pánom Kňazovickým.

Za pochopenie ďakujem
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
01. jún 2019

Katarína

Starosta o tom vie ale len sľuby, sľuby, sľuby........... absolútne nemá záujem tu niečo riešiť.
13. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

miesto popisované v podnete je pozemok p.č. 2843/1 – v správe m.č. Vajnory, čiastočne aj pozemok ŽSR p.č. 2832/1 pozdĺž železničnej trate, cez ktorý sa ide k nadchodu nad trať. Pokiaľ miestna samospráva povolila výstavbu v tejto lokalite je povinná zabezpečiť aj verejne prístupnú udržiavanú komunikáciu.

Prajem pekný deň!
ŽSR - Železnice Slovenskej republiky
13. jún 2019

Odkazprestarostu.sk

Podnet opätovne preposielam na samosprávu.
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
17. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. V priebehu niekoľkých dní tam doveziem kamennú drť na zasip rozbahnenej cesty.




Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory



26. jún 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
chcem diskutujúcich upozorniť na dodržiavanie pravidiel slušného chovania, zdržanie sa vulgarizmov a držanie sa vecnej povahy podnetu. Príspevky porušujúce pravidlá, prípadne obsahujúce osobné útoky na pracovníkov/čky samosprávy či ostatných diskutujúcich, budú vymazané. Vďaka

Kedže problém stále pretrváva podnet preposielam samospráve.
27. jún 2019

mino

Vážený portál, ste na smiech, namiesto toho aby ste poukazovali na kvalitu/nekvalitu jednotlivých samospráv, respektíve ich pracovníkov tak radšej zmažete príspevky ktoré jasne preukazujú že napríklad MU Vajnory aj v tomto prípade kašle na občana ( napísať sa to dá aj ináč) pre mňa konkrétne pokiaľ vidím že niekto nie je schopný vyriešiť problém, nie je schopný komunikácie s občanom a prakticky ho ignoruje čo jasne dokazuje zadanie podnetu december 2018 tak vy radšej odstrihnete diskusiu ktorá na to jednoznačne poukazovala!!!!
Konkrétne aj pán Knazovický , a to podotýkam že sa konkrétne tento problém riešil už od decembra 2017 keď sused mal s ním diskusiu aj na problém tejto konkrétnej zákruty a stojacej vody kde mu pán Knazovický ešte aj klamal do očí!!!!!! To znamená že vy radšej šikanujete diskutujúcich namiesto toho aby ste napríklad aj starostovi ukázali že istý pán si robí dobrý deň z občanov a nie je schopný za dva roky vyriešiť vcelku jednoduchý problém!!!! A pritom by stačilo možno aj podnety jednoducho označiť ako neriešené a aj ľudia a aj starosta by si to všimli!!! Vy napriek tomu že aj tento podnet trvá trištvrte roka a o iných čo sa týka Vajnor a Bágra radšej pomlčať, nie ste schopný ho označiť ako neriešený!!!! A že máme aj také ktoré majú rok, dva roky a podobne, to vám nevadí!!!! Smutné!!!!
Diskutujte si sami a podporujte ďalej takéto samosprávy!!!!!!
27. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrá deň Katarína
ako sme uviedli kamenná drť bola navozená na označenú cestu.

Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory





27. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Vážený Mimo,
ďakujem za váš názor no zrejme ste si nevšimli že už včera 26.6. bola na tento úsek ulice privezená kamenná drť a podnet bol odstránený. Váš emotívny príspevok je už neaktuálny.

Mgr. Igor Kňazovický
Sekretariát
Mestskej časti Bratislava-Vajnory
27. jún 2019

Katarína

Ďakujem za vyriešenie problému, za navozenie kameňov.
27. jún 2019

mino

nechcel som už prispievať ale nedá my to!!!! Drzosť a arogancia pána Knazovického je obrovská, ale čo už po tak dlhom období ste zasypali tento úsek z úplne nevhodným materiálom a ešte sa idete chváliť???? Už len pri tomto podnete je vidieť vaša neochota niečo robiť na Bágri a že je tu problémov dosť!!! Ale áno máte pochvalu za zavezenie kamenej drte ktorú ste nebol schopný zabezpečiť od decembra 2018!!!!!
Výborne!!!!
03. január 2024

Igi Zeman

Príjazdná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Dobry den MU Vajnory..chceme vas poziadat o upravu cesty/chodniku/ktory je pristupovou cestou k železnicnej stanici Vajnory..
Prosim..uz dlhodobo upozornujeme na tento problem a my trvale zijuci obyvatelia v tejto lokalite mame len tuto moznost sa dostat k žel.stanici..vopred velmi pekne dakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania