Spadnutý stánok na Lackovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený

Na Lackovej ulci vedla Terna a kadernictva doslova spadla budova - bol to taky pristresok, naposledy tu bol asi dva roky dozadu butik s oblecenim. Kazdopadne, budova je spadnuta, pod snehom a aj ked pod snehom to nie je vidiet, je tu vela skla a neporiadku.
Ziadam mestsku cast o odstranenie, prip. aspon zabezpecenie, aby nemohlo dojst ku zraneniu (nedaleko je aj materska skola a priechod pre chodcov hojne vyuzivany detmi).

Dakujem.

15. január 2019

Nic tam nespadlo !!bola tam firma ktorá to tam demolovala!!!keby to spadlo tak tam je troska viac bordelu..ľudia keby ste si aspoň nevymýšľali..
18. január 2019

big_brother

To je jedno či to spadlo, alebo to niekto zdemoloval, takto to ostať nemôže a treba zabezpečiť odvoz zvyškov a vyčistenie priestranstva. Je tam kopa železa, skla a všelijakého iného bordelu. Okrem toho, že z toho bolia oči, môže sa tam niekto vážne zraniť... Ďakujem vopred za zabezpečenie nápravy.
20. február 2019

Dobrota Pucherova

Prosime o upratanie a upravu verejneho priestoru na Lackovej ulici pri samoobsluhe Terno, teda priamo oproti MiU Karlova Ves. Po odstraneni stanku tu zostala velka spina, rozbite sklo, atd.
27. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobry den. Stanok bol odstraneny.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania