Panská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý
meno
Ovia 06. februára 2019

Denne tam to auto stoji.

06. február 2019

Vodafonix

To je vozidlo pripravene na rychly exit diplomatov ked nastane brexit.
07. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ide o auto veľvyslanca Veľkej Británie, ktoré má riadne povolenie na vjazd a zotrvanie v pešej zóne.

Martina Štefániková, oddelenie komunikácie MÚ Bratislava - Staré Mesto
07. február 2019

Ovia

tak je zjavne nacase nieco s premnozenymi autami diplomatov v pesej zone robit.
07. február 2019

david

Neviem prečo tu je tento podnet keď ze to je auto veľvyslanectva ktorému to auto patri a vozí nim osoby ambasády. Auto ma povolenie do zóny tak neviem co pani/panovy vadí. Tak nech pani/pan beha po celom meste a fotí všetky auta v zóne aj ludi co tam byvaju ty asi tiež nemajú pravo tam co parkovať by ma zaujímalo ci by ste vy chodila peši.
Asi nemáte co robit a len udvať slušnych ludi. A zamestnávate mesku čast sprostostami namiesto tejto mohli spraviť úplne inú podstatnejšiu vec
07. február 2019

Ovia

to auto tam nielen vozi ludi, ktori nie su chromi, ale aj hodiny denne parkuje. a ano, do pesej zony by som chodil peso, ako jej nazov napoveda. podobny problem je kvazi parkovisko diplomatov na frantiskanskom. ze je nieco legalne, nezarucuje spravnost a etickost daneho konania a nacim to menit, co sa nove vedenie mesta nastastie chysta. aj fajcenie vsade bolo kedysi legalne a nebyt tlaku, bolo by stale. auta z mnohych europ. miest vyhadzali, caka to aj BA.
09. február 2019

Lukas

Niektori keby mohli, tak by s autom sa napchali az do bytu. Parkuje si kazdy kde chce a MsP kasle na to. Uz vidim ako by sa niekde vo Viedni diplomat prevazal autom okolo Stephansdomu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania