Fialová-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Antoan 06. februára 2019

Vozidlá ohrozujú bežcov ,cyklistov, mamičky s kočíkmi aj napriek zákazu vjazdu na hrádzu. Usmrtia kolesami aj živočíchov ktorý prechádzajú cez hrádzu. Rampa je dlhodobo pokazená a otvorená. Kamery pravdepodobne nefungujú nakoľko tadiaľ chodí auto za autom.

06. február 2019

Ján

Pre cyklistov zábrana je ale pre autá nie. Takto by to malo vyzerať na hrádzi.
06. február 2019

Ján

Rampu treba uzavrieť alebo tam dať inú ťažkú prekážku, ktorá sa nedá len tak ľahko odstrániť. Na miesta kde vychádzajú stačí dať z boku na hrádzu betónové ihlany alebo upraviť bagrom . Samospráva to nerieši pretože tam majú buť sami Hausboty alebo dobrých kamarátov. Alebo sa len boja niečo urobiť. Tie značky a kamery sú pre porušovateľov iba na smiech. Tým že sa to rázne nerieši iba úradníci dokazujú , že sú na strane tých čo tade jazdia a porušujú zákony.
Nič iné si nemôžeme myslieť, pretože sa to dá vyriešiť za jeden deň ak by bola vôľa.
07. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
01. marec 2019

Andrej

ved sa stale porusuju dopravne predpisy...vseobecne sa toleruje porusovanie max. rychlosti a inych predpisov...namiesto aby vodici davali pozor pred prechodom pre chodcov ako v Rakusku u nas chcu kontrolovat chodcov...stare vraky/dieslaky co tu jazdia znecistuju vyparmi vzduch, parkuje sa na zeleni napr. aj v centre Ruzinova na luke pri Strkovci..takze tento problem s hradzou je len logickym clankom v celom retazci, ked porusovanie predpisov sa stava standardom a v podstate uz ani nie je porusenim...predpisy porusuju aj psickari ked v okoli hradze vencia psov aj kde je to zakazane atd...
08. jún 2019

Jana P

od poslednej odpovede magistratu presli 4 mesiace a stale ziadna odpoved. Mozno zabudli. Admin, prosim, dalo by sa to opatovne zaslat magistratu na vyjadrenie? Vdaka
09. jún 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
10. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

tento podnet bol z našej strany chybne vyhodnotený, správcom hrádze je Slovenský vodohospodársky podnik, kam podnet preposielame. Za zdržanie sa ospravedlňujeme.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Slovenský vodohospodársky podnik

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania