Sliačska - bariérový chodník

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Michal 18. februára 2019

Dobry den,
chcel by som upozornit na totalne rozbity chodnik na Sliacskej, ktory je nepouzitelny uz tym, ze je rozflakany po parkujucich autach. Aby nebol chodik uz ani trochu priechodny, pridala sa este znacka. Bolo my prosim mozne zabezpecit obchadzku pre pesich? Rovnako by ma zaujimalo, ci sa po rozbiti polky chodnika aspon cely zrekonstruuje. S kocikom je to velka hitparada.

Dakujem.

03. marec 2019

Michal

Dobry den,
pridavam update z dneska.
Dokedy sa budu tolerovat rozbite chodniky stavitelom bez vyznacenej obchadzky?

Opatovne ziadam o napravu, je to jediny chodnik na Ahoj, Tupeho a turisticky chodnik na Kamzik.

Dakujem.
07. marec 2019

Michal

Dobry den,
dnesny update. Bude sa o to niekto aj zaujimat? Upozornil som na podnet aj priamo magistrat. Slubili, ze sa tym budu zaoberat.

Dakujem.
19. marec 2019

Michal

Dobry den,
tak je to mesiac od rozkopania chodnika. Znacky sice po takmer mesiaci zmizli, ale chodnik je nadalej barierovy. S kocarom sice ako tak prejdete, ale na voziku mate smolu.
24. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
25. marec 2019

Michal

Dobry den,
posielam update zo vcera.
15. júl 2019

Elena

Dobry den, chodnik sa po rozkopavke prepada v strede po celej dlzke. Je nutne poziadat firmu ktora rozkopavku robila aby si to prisli po sebe opravit. Problem zacina par metrov pre viaduktom, kde im pravdepodobne uz asfalt vobec nevysiel, a konci pri prechode pre chodcov. Dakujeme
09. október 2019

Elena

Chodnik sa rozpada cim dalej viac. Je nejaka sanca, ze bude opraveny potom, co snad developeri ukoncia jedneho dna svoj teror na Sliacskej a Tupeho?
17. november 2019

Michal

Dobry den, chodnik je od vcera na komplet rozbity bez obchadzkovej trasy, neoznacene vykopy, nezaistene jamy, proste cele zle. Bolo by prosim mozne poslat niekoho na stavbu, aby preveril, ci je to v sulade so schvalenym projektom? Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania