Saratovská-zastávka MHD -znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
Robert F. 20. marca 2019

Prístrešok zastávky MHD s motívom MS v ľadovom hokeji 2019 na zastávke OD Saratov (Saratovská ul.) pôsobí neesteticky, nevkusne, rušivo, neprirodzene a chaotická kombinácia farieb a zobrazených objektov.
Permanentná reklama na iba krátke jednorazové podujatie, ktorá zostane dlhé obdobie po skončení podujatia t. j. neaktuálna a vizuálny smog. Reklama v mieste, ktoré je desiatky kilometrov od zimného štadióna. (https://imhd.sk/ba/doc/sk/18281/Zastavkove-pristresky-s-hokejovym-motivom).

Zastávky navrhujem maľovať esteticky ako je napr. zastávky Agátová (ul. Saratovská) - príloha č. 4, Žatevná (ul. Žatevná) a pod.

20. marec 2019

Jan B

akoze nevyzera to zle.. ok... len aby to tam nesvietilo dalsich par rokov... pan ma pravdu, mohli sa namalovat vkusne a a hlavne univerzalne, s motivom Dubravky
21. marec 2019

dubravcan

zastavka nie je vyslovene skareda, aj ked su pouzite dost netradicne farby. to skor okolie zastavky spati tento uzlovy bod v Dubravke > pletivovy plot, nedokonceny podchod, bufet s predajom alkoholickych napojov, kde sa potom casto zdruzuju kadejaki ludia, ktori rozbijaju flase, odhadzuju cigaretove ohorky a smeti. cele okolie nastupiska tejto zastavky je tymto ovplyvnene. nedavno tam bolo menene aj zabradlie na schodoch. podotazka pre MsU > pred par mesiacmi sa po Dubravke zrusili tieto malinke stanky {novinove atd}, niektore dokonca aj so zakladmi, je mozne zrusit aj tento bufetovy stanok pri MHD zastavke?
a dalsia podotazka > kedy bude dokonceny podchod? grafiti sa na nom uz hojne vyskytuju, a steny vlhnu rovnako ako pred "rekonstrukciou". sklenene tabule {niektore prasknute a rozbite} nie su vymenene, rovnako ani zabradlia. schody na strane OD Saratov si zasluzia zakrytie, aby v zime na nich nesnezilo a pluhy nehadzali sneh a slanu kasu z cesty priamo na ludi. takisto uvolnene dlazdice na danom schodisku je potrebne upevnit a zarovnat a v celom podchode doriesit odvod vody aby neboli mlaky.
21. marec 2019

Robert F.

Prístrešok zastávky MHD pôsobí neesteticky, nevkusne, rušivo a neprirodzene. Neprirodzená, chaotická a odpudivá kombinácia farieb a zobrazených objektov, abstraktné NEumenie, je v ostrom nesúlade s okolím (príroda, architektúra, nové prístrešky pri električkovej trati, ...).
Celý prístrešok zastávky MHD tvoriaci jednu ďalšiu veľkú reklamu a ďalší vizuálny smog je tam už neprijateľný (OD Saratov je už samá reklama).
A v celej BA už je to samá reklama, čo je nepríjemné, otravné.

S vyššie uvedenými faktami tiež súhlasím.

Denne(!) tadiaľ chodia aj deti(!) (základná škola a materská škola Nejedlého) a všetky vekové kategórie obyvateľov(!) (OD Saratov, zdravotné stredisko, MHD, domov, do práce, ...).
08. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš názor.
Zastávku neplánujeme v najbližšom čase premaľovať.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
17. november 2020

Viliam

Aktualizacia podnetu: DPB vyhlásil VO na výmenu 100ks prístreškov vrátane tohto, plus príde k výmene aj Homolova, Stepna, Lipskeho

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania