Nádor v zeleni.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
vlado 25. novembra 2013

Dobry den, poprosil by som o vyjadrenie p.starostu Bajana ze ci jemu nevadi a ludom na miestnom urade, keby sme si v Petrzalke takto vsade medzi zelenou a v parkoch umiestnovali velke megaboardy, kde sa nam len zachce.nemenovana firma nam znicila par tisickam obyvatelom pekny vyhlad, napriek tomu,ze by sa nas niekto opytal. my vieme kde mame obchody!!!!!! na to tieto terce nepotrebujeme.
nechcem potom vidiet ked sa postavi elekricka do Peztrzalky. takto ste si to vsetci predstavovali ze namiesto zelene bude zase jeden velky bilboardovy les popri elekrickovom pase? nemame ich dost po celej miestnej casti tychto reklamnych rakovin? odpoved ze to mesto, tento krat nebude skutocne od vas vobec na mieste.
Poprosim zaslat aj na p.primatora, ktory toto cele sposobil aj s vasim neustalym nezaujmom co sa tu vsetko deje. dakujem za napravu.

26. november 2013

medick

veru! len jazda Lamač-Petržalka sme napocitali 140 bilbordov pri ceste! denne pribúdajú nové. Pan primátor sa zbláznil.
26. november 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stavebník - spoločnosť Kaufland Slovenská republika, v.o.s. podala v júni 2013 žiadosť o povolenie reklamného zariadenia s výškou 22 m, svoju žiadosť na základe nesúhlasného vyjadrenia odd. URaD prepracoval a podľa požiadaviek upravil na výšku 16 m. Stavebník splnil všetky zákonné podmienky, predložil kladné stanoviská dotknutých orgánov, preukázal právny vzťah k pozemku (vlastníkom pozemku je stavebník) stavebný úrad nemal právny dôvod na to, aby RZ nepovolil.
Len na doplnenie uvádzame, že tunajší stavebný úrad vedie aj desiatky konaní o odstraňovaní billboardov, mnohé už reálne z Petržalky zmizli.

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
26. november 2013

q

v parlamente to uz bolo na dobrej ceste, ale nakoniec navrhovatelka cuvla, ktovie coho sa zlakla...
26. november 2013

kvet

takže dostal súhlas! a je to! len úradníci vedia prečo ho dostal a ďale čo?bez tohto pútača by určite nikto nevedel že tam Kauflan je postavený, tak sa zviditeľnil. Uradníci opäť prejavili ústretovosť, ale nie voči obyvateľom.
27. november 2013

vlado

ktore su prosim vas tie kladne stanoviska?! to ze nam vymyvaju mozgy tym co my od nich neziadame! neskutocne ako sa spravate k mestskej casti, to ste sa vobec nepoucili na priklade megaboardu pri skyboxe??? tato ziadost mala byt z vasej strany ako aj mesta okamzite zamietnuta. uz aspon viem koho volit v buduich volbach, ja len dufam, ze vam uz nebude treba pisat odpovede na clanky na tomto portali. prajem prijemny den a kazdy den sa budem modlit aby vam a vsetkym ludom co sa pod tuto skazu podpisali co v najblizsej dobe postavili len same bilboardy pod pred okna a znicili vasu kvalitu byvania. nic ine si nezasluzia tyto vsetci zainteresovani ludia ohladom tejto arogatnej " STAVBY" .
a este by ma zaujimalo podla coho ste urcili vysku 16 m????? to je prosim aka vyhlaska ked malo byt 22m ? dakujem za odpoved, ktoru ale uz bohuzial nedostanem od p.Podmajerskej leno ta sa venuje radsej FB kde vypisuje veci ktore su vsade inde na miestnom urade za hranicami slovenska uplne normalne! aspon viem ze kde ziskat informacie a idem pisat na najvysie vedenie Kauflandu a ked nie mne je jedno aj do tramtarie, oslovim kazde medium, neziskove organizacie a ked nie VY tak sa o to posnazim JA!
30. november 2013

kvet

Je to špinavosť, túto stránku "nám" úradníci dali asi preto aby sme i písali a písali a sťažovali, rozvášnili sa a oni (úradníci) buď vytvoria komisiu, alebo zasadnú alebo prerokujú, ale nič neurobia. Ak sa s tým zmierime tak vyhrali.
30. november 2013

Admin Bratislava-západ

Dobrý večer, kvet,
túto stránku občanom určite nedali úradníci a jej cieľom nie je vytvoriť virtuálnu „lampáreň“ či „bútľavú vŕbu“, ktorá presmeruje pripomienky, požiadavky a nespokojnosť do stratena. Máte pravdu, ak sa s takouto predstavou zmierite, zvíťazia takí úradníci, ktorým nejde o službu občanovi, ale o vlastné teplé miesto a dobré bidlo.
Prajem príjemný sobotný večer,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
07. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za uzavretý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania