Prečo tento jeden je iný?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Jana 26. novembra 2013

Asi preto, že je posledný, resp. na konci je taký zdevastovaný!
Ľudia, ide zima, tak vydržte! Možno si stav tohto "prístrešku" všimne nejaký papaláš, keď sa povezie v teplúčku služobnej limuzíny a zľutuje sa.

27. november 2013

byvam vedla

konkretne tento podnet o zdevastovanych zastavkach elektriciek je tu uz po treti krat ale pokial ide o prejazdy cez elektrickovu trat tak prvy podnet na ich opravu tu bol este zaciatkom roka 2010 a vobec to bol jeden z prvych podnetov na tejto internetovej stranke a co sa zmenilo? akurat stav k horsiemu a co sa tyka papalasov oni si radsej kupia novu limuzinu a nam musi stacit ked nam poslu cestoviny a muku
28. november 2013

ivan

Ale ľudia neotravujte , čo ste nečuli ,že papaláši majú zas zmrazené platy? Aj keď tých na miestnej úrovni sa to nem týka . No a kto by sa o to v tejto situácii staral o takéto prkotiny?
29. november 2013

byvam vedla

to nie je prkotina je to problem zotrvavajuci uz velmi vela rokov a este k tomu uplne nerieseny je to zdevastovana zrucanina nachadzajuca sa na najfrekventovanejsej ceste v dubravke je to polorozpadnuty ohyzd ktori robi dubravke hanbu taktiez zastavka pri krizi a damborskeho o prejazdoch cez kolajiska ani hovorit radsej nebudem a to ze papalasi maju zmrazene platy este nic neznamena nakradli zo statnej kasi tolko ze ked nedostanu cely zivot na vyplatu uz ani cent do chudoby by ich to urcite nedostalo
29. november 2013

Bratislavská občianska samospráva

Treba kontaktovat priamo Dopravny podnik a to od najvyssich miest, pripadne oslovit priamo zastupitelstvo, inak sa neudeje nic. Je to nasa skusenost. Po neustalom pripomienkovani a oprave zastavky ZOO v nasej rezii sa DPB koncom roka trochu rozhybal - vid link nizsie:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.383183758481089.1073741834.188158147983652&type=1
10. október 2014

Krepik

Rieši sa to rekonštrukciou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania