Topoľčianska-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Dobrý deň, v okolí mostíku (na zemi, vo vode, na strome a v ďalšom poraste) sa po zime nachádza množstvo igelitov a iného odpadu. Začínajú teplé dni, ľudia vychádzajú na vychádzky. Bolo by vhodné zabezpečiť vyčistenie spomenutého priestranstva, nakoľko ide o jednu z hlavných peších prístupových ciest k severozápadnej strane Draždiaku.

05. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Správcom toku Chorvátskeho ramena je Slovenský vodohospodársky podnik, š.p., Povodie Dunaja,
mal by tak zodpovedať za riešenie podnetu. Mestskej časti Bratislava-Petržalka však nie je táto oblasť ľahostajná, preto každoročne uskutočňuje brigády zamerané na čistenie priľahlých beriem vodného toku, ako aj čistenie znečistených častí dna, ktoré realizujú zamestnanci spoločnosti Octopus. Takáto brigáda pod názvom Chorvátske rameno je plánovaná aj na rok 2019, preto prosíme o trpezlivosť pri riešení podnetu.



MÚ BA - Petržalka
23. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, čistenie Chorvátskeho ramena zabezpečuje Slovenský vodohospodársky podnik, š.p. závod Šamorín, ako správca toku. Zároveň niekoľkokrát do roka dobrovoľníci čistia jednotlivé úseky a Mestská časť Bratislava-Petržalka organizuje brigády čistenia ramena. Posledná kontrola CHorvátskeho ramena bola dňa 8.9.2020 a znečistenie sa na danom mieste už nenachádzalo.

Oddelenie životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania