Vrbenského-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Otec 29. apríla 2019

Svojvoľné parkovanie zabraňujúce bezproblémové vychádzanie a parkovanie áut zo súkromných boxov /parcely 17330/25 až 17330/42/.
Vyznačené zaparkované auta na priloženej fotke zároveň porušujú zákon 8/2009 Z.z o cestnej premávke §23 odsek 1.
Týmto vás žiadam o odstránenie problému s parkovaním.

30. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prípade, že ide o porušovanie zákona, je potrebné zavolať mestskú políciu, ktorá má právomoc toto riešiť. Čo sa týka vyriešenia parkovania, cesta patrí do správy magistrátu, kam podnet preposielame.

S pozdravom

MÚ – Rača
14. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA III popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na kontrolu a riešenie priestupkov na ulici Vrbenského, aby sa zabránilo nesprávnemu parkovaniu vozidiel, ktoré bránia iným vozidlám vo výjazde z boxov. V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
O výsledku Vás budeme informovať.
Ďakujeme za Váš podnet.


ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
14. máj 2019

Otec

Ďakujem za odpoveď, avšak je riešenie dennodenne volať 159 a zbytočne tak zamestnávať zamestnancov MP, len kvôli tomu, že nie je úprava dopravného značenia /zákaz státia, parkovania/ ? Tým sa problém jednoducho vyrieši a zamestnanci MP sa môžu venovať iným povinnostiam.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania