Odstráňte ten vrak, čo mi dvíha tlak....

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Martin 19. decembra 2013

Na parkovisku Haburská/Drieňova (pred Dedom) je dlhodobo odstavené pravdepodobne nepojazdné mot. vozidlo bez platnej TK, s neplatným EČ (PD-033AB), ktoré sa nezhoduje s nálepkou na prednom skle (BA-104EY). Vozidlo je bez zámkou a vnútri sa nachádza odpad.

20. december 2013

Martin

Podľa poslednej informácie tabuľky s evidenčným číslom vydávané od 1. apríla 1997 zostávajú v platnosti. Takže toto EČV PD je platné.... otázne je z čoho v skutočnosti je, keďže nálepka k EČV na prednom okne hovorí, že vozidlo má EČV BA....
Každopádne je to nepojazdný, rozkradnutý vrak čo by mal isť do šrotu a nezaberať park. miesto
21. december 2013

Martin

a aby som sa sam aj doplnil.... EVČ PD je evidované na ZETOR 7245 a TK platila do 22.12.2010 a EVČ BA podľa nálepky na skle nie je evidovaná v systéme na overenie TK.
23. december 2013

Peter

Tá nálepka na skle je napísaná rukou :D
11. január 2014

Peter K.

Júúúj, ved to je vojér, to je ten, kto Vam bude kukat cez klucovu dierku ked si menite trenky, ten kto vas nespusti zo zrakov v okne oproti, za roletou. Ozaj, videli ste "Viditelny Svet" od Kristufka? To bol iny vojér! Film ste mohli vidiet zadarmo na bazant kinematografe 2013, mimochodom. Ale to je jedno teraz mate vojéra-amerikanca o5 priamo pred Vami!!!
13. január 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Požiadali sme políciu o preverenie právoplatnosti evidenčných čísiel umiestnených na vozidle. Pokiaľ sa potvrdí informácia, že EVČ prislúchajú k inému vozidlu, berie sa vozidlo ako vrak a môže byť na ňom umiestnená výzva na odstránenie. O ďalšom postupe Vás budeme informovať.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
20. január 2014

barbora

uz tam nieje
22. január 2014

Martin

áno potvdzujem. už je preč.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania