Biela-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Jerome 03. júna 2019

nevodne parkovanie a nepripustne

02. jún 2019

Jerome

Biela ulica, preskočilo na Michalská
04. jún 2019

Jerome

nevhodnééé
18. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Príslušníci Exp. MsP BA I o takomto parkovaní vozidiel vedia, avšak v tomto prípade ide o vozidlá zastupiteľských zborov v SR. Tieto vozidlá sú dokumentované priebežne a zasielané na Ministerstvo zahraničných vecí - diplomatický protokol. Vzťahujú sa na nich rôzne výnimky vyplývajúce z Viedenského dohovoru. Prostredníctvom MiÚ BA Staré Mesto budeme iniciovať stretnutie s kompetentnými, aby sa situácia zlepšila.
Ďakujeme za podnet.


ml. kom. Bc. Marcela Sabinová
18. jún 2019

Jerome

nemozeme suhlasit, dipl.vozidla MUSIA dodrziavat pravidla a zakony danej krajiny! Na toto divoke parkovanie nemaju NIJAKe vynimky vyplyvajuce z Viedenskeho dohovoru, prosime ADMINA ,aby kontaktoval Ministerstvo zahr.veci!
08. júl 2019

jass

Tieto autá a ich "vozidlári" budú asi podobne výnimoční a na konkrétnom mieste nášho malého historického Starého Mesta tak užitoční, ako králikárske pletivo vystavené do našich výhľadov, ciest či ksichtov na Hviezdoslavovom námestí už cca 20 rokov, aj s planými pohŕdavými výhovorkami o zvažovaní, odchode, výbere iného miesta pre veľvyslanectvo onej cudzej mocnosti.... V skutočnosti ide o nevôľu a funkčnú impotenciu ľudí volených na miesta, z ktorých deklarujú, že vraj pracujú pre náš verejný občiansky záujem.
01. október 2019

Jerome

admin, urgujte: stvrty mesiac od "odpovede" :

Prostredníctvom MiÚ BA Staré Mesto budeme iniciovať stretnutie s kompetentnými, aby sa situácia zlepšila.
Ďakujeme za podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania