Ľubovnianska - Aké sú plány s detským ihriskom?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Neviem preco je toto ihrisko v tomto stave ale je to dost smutne. Ma s nim mestska castnejake konkretne plany?

08. júl 2019

anonym

Tiez som to hlasil na odkaz pre starostu. Nepochopim toto nove vedenia MC. Ak prezijeme tohto starostu prezijeme uz vsetko.
25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Momentálne sa toto detské ihrisko nenachádza v pláne opráv MČ.
21. august 2019

Peter Oravec

Odpoveď a la "to je dobré, na to príde kredenc". Petržalčan, spokojný s odpoveďou samiosprávy?
23. august 2019

anonym

Peter Oravec neprekvapila ma. A vlastne jej aj rozumiem :-).
26. august 2019

Peter Oravec

Vážený pán admin,
dovolím si úctivo vyjadriť môj osobný názor, že status podnetu "uzavretý" nemá žiadny zmysel, nič nevysvetľuje a nič neznamená. Status "uzavretý" sa prideľuje v dvoch absolútne nesúvisiacich a v podstate kontradiktórnych situáciách, a to vtedy, ak 1. je podnet vyriešený bez zásahu samosprávy, alebo 2. podnet nie je vyriešený, pretože samospráva s riešením nesúhlasí alebo na riešenie nemá finančné prostriedky. Ako vyplýva z uvedeného, status "uzavretý" môže znamenať aj to, že podnet je vyriešený, ale aj to, že podnet vyriešený nie je. Vzhľadom na to si robím malú analýzu názorov používateľov portálu OPS pri podnetoch, ktoré admin označil ako „uzavreté“, a často to nie je veselé čítanie. Dovoľujem si preto pri všetkej úcte navrhnúť, aby portál OPS nejakým ním zvoleným spôsobom oslovil (aspoň tých najaktívnejších) používateľov portálu OPS s otázkou, čo si myslia o statuse „uzavretý“, resp. ako ďalej so statusom „uzavretý“.
S pozdravom,
Oravec
27. august 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

status "uzavretý" vznikol na základe skúseností pri administrovaní tisícok podnetov po dlhom zvažovaní. Je volený v prípadoch, keď nie je možné zvoliť vhodnejší status (status "neriešený" sa na portáli prideľuje podnetom bez odpovede, alebo podnetom, kde samospráva prisľúbila riešenie do určitého termínu, ale užívatelia nás upozornili, že podnet stále nie je vyriešený. Dôvodom, prečo pokrýva viacero situácií je, aby sme statusov nemali priveľa - pri každom podnete si na základe vývoja a diskusie užívateľ môže pozrieť, prečo má podnet takýto status.

S pozdravom

Martin Kollárik
manažér portálu Odkaz pre starostu
27. august 2019

Peter Oravec

Vážený pán Kollárik,
je mi naozaj ľúto tej nechuti vôbec sa vyjadriť k návrhu na otvorenú diskusiu z Vašej strany.

Len na doplnenie: Pri tomto podnete:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/67325/hradska-cesta-rozbita-vacsi-usek
sa admin k rovnakej veci vajydril takto:
"Pre používateľa by v zásade nemal byť rozdiel v statusoch ("neriešený"), ani jeden takýto podnet sa už nebude ďalej riešiť."

Namietol som (pri uvedenom podnete), že pri niektorých podnetoch admin opätovne preposlal aktualizáciu podnetu napriek tomu, že podnet už bol v stave "uzavretý", a teda podnet sa ďalej r i e š i l.

Môžem sa teda spýtať Vás, aká je skutočnosť, resp. aké je konzistentné pravidlo pre preposielanie aktualizácií uzavretých podnetov?

V každom prípade, ak sa mi podarí ukončiť tú maličkú analýzu názorov používateľov portálu OPS na status "neriešený", určite ju tu zverejním.
V každom prípade ďakujem za reakciu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania