Agátová-cyklotrasa-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Ivan Kovacik 30. júla 2019

Chcel by som poukazat na chybajuci cyklochodnik spajajuci Dubravku s Bory Mall....je to v podstate par desiatok metrov spajajucich Agatovu ulicu s autobusovou zastavkou Bory Mall, tak ako som nakreslil na mapke....urcite by bol vyuzivany ako cyklistami tak aj chodcami a bolo by to ovela bezpecnejsie ako chodit popri frekventovanej Agatovej spolu s autami a cakat na autobusy ...tato cesticka sa aj tak vyuziva nacierno a nemyslim si ze, by to stalo vela penazi...aspon to trochu upravit, aby to bolo bezpecne...dalej chcem opakovane poukazat na neopravene chodniky na Drobneho, Sekurisovej, Bosaniho a Bagarovej, na ktore som upozornoval v tomto portali 8. februara tohto roka....dakujem....

31. júl 2019

SelfMan

Zdravim,
nie som si isty, ci tu bude ochota investovat s ohladom na plany okolo predlzenia Saratovskej ulice. (ktore meskaju samy o sebe)
"Zároveň sa počíta s výstavbou cyklochodníka, čím sa zabezpečí prepojenie severu Bratislavy so zvyškom mesta aj pre cyklistov,“ dopĺňa magistrát."
https://reality.etrend.sk/realitny-biznis/predlzenie-saratovskej-dostalo-zelenu-pocita-sa-aj-s-elektrickou-do-devinskej.html
02. august 2019

Obcan

Toto tu je uz x krat nahlasovane. Nikto s tym nic robit nebude pokial nepotiahnu saratovsku.
04. september 2019

Ján Protič

Za posledne roky (10 rokov?) nepribudla v Dubravke ziadna cyklotrasa, je to neuveritelna bieda, ziadne napojenie do okolitych mestskych casti. Vynimka je par metrov odnikial nikam na Patronke.
31. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Mestské časti Dúbravka a Lamač spoločne pripravujú prepojenie cyklotrasou, ktorá pôjde okolo predajne Lidl v Lamači, cyklolávkou ponad železnicu a existujúcim podjazdom popod diaľnicu a vyústi na dúbravskej strane pri ubytovni Fortuna na Agátovej ulici. Odtiaľ pôjde cyklotrasa smerom k bývalému Technickému sklu a tam sa napojí na cyklotrasy v DNV. V budúcom roku je naplánovaný začiatok výstavby cyklolávky ponad železnicu, ktorá je kľúčovým prvkom celého tohto projektu.

Súčasťou predĺženia Saratovskej ulice popod železnicu bude aj prepojenie cyklotrás smerom k OC Bory Mall. Ale kedy sa tento projekt bude realizovať vedenie mestskej časti nevie povedať.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
01. február 2023

Roderik Plevka

Nemôže zabezpečiť aspoň zhutnenie a vyštrkovanie existujúcej "skratky". Chodia tadiaľ aj ľudia peši do Bory Mall.
01. február 2023

SelfMan

Kedze predlzenie Saratovskej dostalo stavebne povolenie, myslim ze tomuto sa uz teraz nebude nikto venovat.
01. február 2023

Roderik Plevka

Od povolenia po kolaudáciu prejde minimálne 3 roky.
14. marec 2023

Roderik Plevka

Niečo sa tam deje, minule keď som išiel okolo, tak tam prerezávali náletové dreviny....
30. august 2023

Roderik Plevka

Takže to len Železnice čistili okolie trate. Inak všetko po starom. Vlastne nie, pár dni dozadu zomrel na Agátovej cyklista, 24 ročný.
16. apríl 2024

Chodec

Bory Mall-cyklotrasa-chýbajúca

Duplicita duplicity.....stale opakujuca sa pesnicka...
Chybajuci prechod medzi Dubravkou a Bory Mall.... Predpokladam,ze za 10% nakladov cyklotrasy na Nabrezi by sa dala sprejazdnit cyklotrasa ... Chybajuce prepojenie prepojenie medzi Dubravkou a Bory nenahradi ani " uz legendarny most" medzi Dubravkou a Lamacom, ktory by bol pre 90% rodin s detmi absolutne zbytocny, nakolko dalsie cyklotrasy smer Kacin, Zelezna su pre rodiny s detmi tazko zjazdne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania