Dalsi tankodrom v Ruzinove

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Roman 25. februára 2014

Na Herlianskej ulici, rovno pod oknami Ministerstva vnutra, je chodnik, aky nemaju ani v afganskom Dzalalabade. Znicena dlazba chodnika, po ktorej dokonca premavaju aj auta (to je zjavne dovod) je v takom stave, ze prejst po nom znamena riskovat pad, ako sa to minule takmer stalo starsej pani dochodkyni, ktoru som v poslednej chvili zachytil, inak by skoncila s vyvrtnutym clenkom na dlazbe (snad so sudnou zalobou na MU Ruzinov). Ani palicka jej nepomohla. Kedze vacsina obyvatelov prilahlych ulic je v dochodkovom veku, udrziavanie tohto stavu chodnika zo strany ruzinovskej samospravy uz hranici s verejnym ohrozenim. Je fakt, ze terajsi starosta Pekar je najhorsi starosta v dejinach Ruzinova a sameho by ma zaujimalo, comu sa vlastne vo svojom pracovnom case vlastne venuje, kedze starostlivost o mestsku cast Ruzinov to urcite nie je. Po 2 mesiacoch zrejme pride na tento podnet odpoved od samospravy (ak vobec), ze chodnik od steny budovy po stlpiky pri trhu patri Magistratu, od stlpikov po Komarnicku Ruzinovu a zvysok zrejme Vrakuni (ako pri chodniku na ul. Ivana Horvatha). Kto v minulosti riesil to parcelovanie chodnikov medzi toho a onoho, tohto a hentohto, nad tym normalnemu cloveku zostava len rozum stat. Kazdopadne, sa ta zaspata ruzinovska samosprava zrejme zobudi az vtedy, ked na tom chodniku ktosi pride k urazu a konecne bude od nich pozadovat odskodnenie sudnou cestou.

06. marec 2014

Viva

Zodpovední pracovníci úradu (M.Ú.Ružinov) zjavne stále len hľadajú spomínanú lokalitu (na mape ?), pretože do dnešného dňa nestihli na tento podnet ani zareagovať ...
:-(
10. marec 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Predmetná plocha je vo vlastníctve Hlavného mesta SR Bratislavy. Mestská časť nemá predmetnú účelovú - obslužnú komunikáciu zverenú do správy

Ing. Ľubomír Holík, referát regionálneho rozvoja
Tatiana Baáriová, kancelária starostu
10. marec 2014

Roman

Pan Holik, logicky predpokladam, ze ste im podnet odstupili na riesenie. Pls. potvrdte. Ide o to, aby sa nahlasovane problemy riesili. Snad tieto podnety obcanov nie su len volanim do tmy.
10. marec 2014

Odkazprestarostu.sk

Podnet sme poslali na Magistrát priamo cez náš portál.

Ján Hefty
www.odkazprestarostu.sk
12. marec 2014

Hobbit Bratislavsky

Cesty, chodniky a obrubniky sa rozpadavaju, zelen sa devastuje a magistrat + mestske casti nic nerobia. Za takuto "starostlivost" o zvereny majetok by mali byt jednoznacne sankcionovani!
06. apríl 2014

Roman

Pan Hefty a teraz mam akoze z toho predpazit? Presiel mesiac a ziadny feedback. Takze laskavo kontaktujte Magistrat ohladom odpovede. Tazko mi je posudit, aka je vlastne pozicia tejto tajomnej odkazprestarostu.sk party to the deal. Ak ste mediator, snazte sa.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania