Saratovská-cesta-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Ludmila Miznerova 19. septembra 2019

Po dlhých rokoch by sme sa mali konečne tešiť novému poriadnemu prechodu pre chodcov na Trhovej ulici, kadiaľ denne prechádza veľa ľudí, v školskom období aj veľa žiakov a študentov. Chýbal tu ako soľ. Autá si cez Trhovú ulicu skracujú cestu a snažia sa vyhnúť semaforom na Saratovskej ulici, a prechádzajú tadiaľto veľmi rýchlo. Žiaľ, nový bezbariérový prechod vyzerá asi takto, no veď posúďte sami priložené foto z dnešného dňa 17/09/2019. Pri prejazde prechodom autá časom zámkovú dlažbu určite poškodia v strede cesty. Je to ešte možne opraviť?

19. september 2019

Odpoveď samosprávy

Vyvýšený priechod pre chodcov je ešte stále vo výstavbe. Prvá časť bola vyhotovená v rozpore so schválenou projektovou dokumentáciou a práce sme reklamovali. Druhá časť priechodu je už v poriadku. Dodávateľ teraz na vlastné náklady opravuje druhú časť tak, aby bol priechod v poriadku.

Mohli ste to odfotiť aj so zábranami, aby bolo zrejmé, že priechod nie je doteraz odovzdaný do užívania.
Kto? Oddelenie územného rozvoja
Kedy? do 26.9.2019

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
19. september 2019

Floralys

toto je krasa !!!
23. september 2019

Odpoveď samosprávy

Opravený priechod je už dokončený a odovzdaný do užívania.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
23. september 2019

Ludmila Miznerova

Áno, všimla som si opravné práce ešte koncom minulého týždňa. Ďakujem Vám, nech priechod vydrží čo najdlhšie. Jednu vec by som ešte dodala. Autá zvyknú parkovať hneď pred priechodom (od Drobného) až ku kontajnerom. Každý vodič by mal vedieť, že by tam nemal parkovať. Treba vyznačiť na vozovku žltú čiaru, aby bolo jasné, že tam nemajú parkovať. Podobne žlté čiary sú vyznačené aj na ul. Drobného a kpt. Jána Rášu. Prípadne posunúť začiatok značky zákazu zastavenia o pár metrov skôr, a pridať ju hneď ku značke zákaz odbočenia doprava (smer chodník k Bille). Toto už bolo raz spomínané pánom Petrom z 31.08.2019 "Rýchlosť vozidiel".
24. september 2019

dubravcan

pan Bagar, priechod nie je dokonceny, pretoze priechod pre chodcov ma svoje nalezitosti podla dopravnych a technickych predpisov {biele pasy v rozostupoch atd}.
tu je dokonceny iba vyvyseny spomalovac, ktory realizacna firma Pittel + Brausewetter skladala ako lego, a ked im nevysli kocky lebo sa sekli o 1 rad, tak si to nastastie niekto vsimol a reklamoval to na spravnom mieste.
pripomienka p. Miznerovej je uz na MsU notoricky znama, tak myslim, ze je nacase aj v tomto ohlade konat. ak chce mat MsU Trhovu ulicu ako prejazdovu {s regulovanou rychlostou 40 kmh}, je potrebne umoznit plynuly prejazd aut oboma smermi. v opacnom pripade MsU podporuje Trhovu ulicu ako pozdlzne parkovisko s regulovanou rychlostou 40 kmh co je logicky nezmysel {sucasny stav s parkujucimi autami}.
25. september 2019

Martin

podnet vyriešený
26. september 2019

Odpoveď samosprávy

Kompletný vrátane vodorovného a zvislého dopravného značenia.
Kto? Oddelenie územného rozvoja

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania