Údernícka - problémové parkovanie


Uzavretý
meno
Juraj 21. septembra 2019

Dobry den,

chcel by som MP poziadat o zvyseny dohlad nad parkovanim podla dopravnych predpisov pri odbocke smerom do garazi BD na Udernickej 6, Petrzalka, Bratislava.

Prilozene ukazky parkovania su uplne beznou praxov a deju sa denno denne. Kedysi tu obcas MP aj zabludila a dala zopar papuc, v poslednych mesiacoch ale toto miesto obchadza a ak aj ide hliadka okolo, len prebehne. Pocas dna tu vznika mnozstvo koliznych situacii kedze ostava len 1 pruh pre auta, resp. cely chodnik je zabrany parkujucimi automami.

Verim, ze takymto sposobom sa pdari eliminovat auta parkujuce v rozpore s predpismi bez toho, aby sme zatazili MP volanim X krat denne...

Osadenie zakazu so zltym vodorovnym znacenim by tiez pomohlo...

Dakujem

05. december 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Úderníckej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu ihneď kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
18. október 2021

Andy Chury

Jurko príslušníci mestskej polície to nevyriešia , lebo sa jedna o sukromny pozemok s označením sukromny pozemok, takze si to ma a dokonca aj riesi vlastník pozemku, ale keďže vypisujete nezmysli aj v iných príspevkoch, tak to celé komplikujete a ste len škodná. Len tak ďalej a bez súhlasu vlastníka parciel sa ďalej nepohnete a všetci Vám za to podakujeme.
17. november 2021

Juraj

neviem ako u Vas, ale u nas, aj na sukromnom pozemku, ktory je chodnikom platia dopravne predpisy, 1.5m pre chodcov, zakaz parkovat v krizovatke a pred prechodom a volne 3m sirky vozovky v kazdom smere (resp. 6, pri prerusovanej). PS: neviem co komplikujem, a naco sem zatahujete nejake suhlasy vlastnikov pozemkov. Ak mate nejake apory, to si rieste mimo tejto platformy s dotknutymi a navybijajte si zlost na mne, ked upozornim na zle parkovanie aut po chodnikoch na Vasich parceliach, resp. na zrusenie miest pre ZTP, ktore potrebujem z dovodu ze su sirsie a teda nemusim vystupovat na obrubnik (preto aj niektore fotky z auta)... Prtijemny den...
22. november 2021

Odpoveď samosprávy

V prípade, že príslušníci MsP vidia páchanie priestupku, tento riešia na mieste, prípadne riešia prednostne telefonické oznamy občanov. Vozidlo na poslednej fotografii sa momentálne na mieste nenachádza a preto hliadka nemôže preveriť na mieste, či sa vodič dopustil priestupku. Otázka investícií do výsadby kríkov a trvaliek nespadá do kompetencií MsP.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania