Rutinné parkovanie za zákazom zastavenia pred MV

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jan Mazur 28. februára 2014

Den čo deň parkujú autá za dvoma zákazmi zastavenia na chodníku priamo pred Ministerstvom vnútra na Pribinovej ulici pri Eurovey. Chodník je aj tak úzky, ľudia majú problém sa vyhýbať a ľudí s kočíkmi a vozíkmi ani radšej nespomínam.

Prečo si mesto neplní povinnosti v tejto oblasti? Prečo ministerstvo vnútra aplikuje dvojitý meter, kedže pravdepodobne parkujúci pod jeho bránami sú jeho vlastní zamestnanci?

28. február 2014

Daniel Dudinsky

Predpokladam, ze odpoved bude ta, ze zakaz sa tyka cesty a nie chodnika, cize ak je 1,5 m na chodniku free, je to ok. Nie je to moj nazor, je to vyhovorka, ktora sa bezne uplatnuje v praxi :-(
01. marec 2014

Peter

Tie auta stoja navyse v Zone "Statie povolene len na vyznacenych parkovacich miestach", vid tento podnet:
http://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/6585/pre-koho-sa-buduju-v-bratislave-chodniky
04. marec 2014

Roman

Staci ked sa clovek pozrie na toho muza s neupravenym zovnajskom, ktory tomu ministerstvu sefuje a prestava sa divit, ze pod lampou je najvacsia tma. Inymi slovami - aky pan, taky bordel pred kramom.
13. marec 2014

i-bratislava

Tak vraj od apríla sa všetky autá "presunú" preč. Či to bude platiť aj o zamestnancoch ministerstva vnútra uvidíme... http://bratislava.sme.sk/c/7134531/v-zone-okolo-eurovey-sa-uz-nebude-moct-parkovat-na-chodnikoch.html
25. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že mesto v minulosti na podnet nereagovalo. Ospravedlňujme sa a veríme, že v súčasnosti máte s našou komunikáciou lepšie skúsenosti.
V rámci snahy o zlepšenie našej komunikácie sa snažíme vracať aj k starším podnetom a pokiaľ sú ešte aktuálne aj o ich riešenie. V súčasnosti už nemáme informácie o tom, že by problém v tejto lokalite pretrvával. Podnet teda považujeme za vyriešený.
V prípade, že nejaký vodič na mieste opätovne zastaví, odporúčame kontaktovať Mestskú políciu na čísle 159, ktorá je oprávnená zasiahnuť a udeliť vodičovi pokutu. Bohužiaľ MsP nemôže priestupky riešiť cez objektívnu zodpovednosť a na miesto musia ísť osobne. Na zmene zákona, ktorý by im umožnil objektívnu zodpovednosť využívať pracujeme.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. marec 2021

Martin Uváček

Posledné roky sa zákaz dodržiava a autá tam už neparkujú. Podnet sa môže uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania