Bratská-riešenie dopravnej situácie-dopravu spomaľujúce

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Marian Suva 17. októbra 2019

Vážený p. Starosta obraciam sa na Vas s probou, ohladne zvýšenia plynulosti premavky. V ranných hodinách vznikajú zbytočné zápchy a kolízie, ktoré by sa dali jednoduchým riešením odstraniť. Podnet:Navrhujem, aby sa pri zjazde z ďialnice (smer od Jaroviec, resp.z Bratskej ulice smerom na Bratislava-Petržalka-Pečna) D2/E58 zrušil vyšráfovaný pruh a vytvorili sa tým dva plnohodnotné pruhy smeromBratislava-Petržalka-Pečna a vozidlám jazdiacim od štátnej hranice s Rakúskom,ktoré sa pripájajú na odbočku Bratislava-Petržalka-Pečňa navrhujem vytvoriťnový pripájací pruh. V danom úseku pri zjazde od štátnej hranice s Rakúskom zcesty 61 na E58 je na parcele CKN 5885/53, vo vlastníctve NDS, a.s..

18. október 2019

Floralys

poslite to priamo na email starostu. tato aplikacia je sice fajn ale kazda cast a mesto tu doslovo ignoruju podnety. bud mazu alebo ignoruju. coskoro vam napisu ze zaslali podnet na preverenie. minimalne rok vam nedaju ziadnu dalsiu info...
21. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. november 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: NDS a.s.
19. august 2020

Jana Landova

Žiadam zodpovedných, aby napravili situáciu, ktorú tu spôsobili (napr. aj na základe iného podnetu). Prekreslili čiary, pridali zopár značiek, ale výsledkom je, že v neprehľadnom úseku, kde bol doteraz pripájací pruh, je teraz vjazd na diaľnicu mimo mesta, kde je 130 km/h, bez pripájacieho pruhu a bez upozornenia, že tu už pripájací pruh nie je. Čakáme na tragickú nehodu a potom sa tam len zníži rýchlosť na 30 km/h alebo sa Daj prednosť v jazde zmení na Stoj daj prednosť v jazde? Pridajte tam trojuholník na cestu pre tých, ktorí boli zvyknutí na pripájací pruh a najlepšie aj pridajte pripájací pruh alebo spojte s Bratskou ulicou. A hlavne to zmeňte tak, aby bola situácia prehľadná a jasná.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania