Vrančovičova-chodník-rozkopaný

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
kLamač 29. decembra 2019

Chodník je po celej jeho šírke rozkopaný a ohradený, a tým nepriechodný - bez poskytnutia bezpečnej obchádzky. Chodci sú nútení vstupovať do frekventovanej cesty - INVALIDNÝ VOZÍK alebo DETSKÝ KOČÍK namajú šancu!

V civilizovanom štáte by bola vybudovaná ohradená úrovňová - bezbariérová obchádzková lávka. Dokonca už aj súkromní developeri na Slovensku túto ptrebu chápu a napĺňajú - ale mestskí byrokrati, žijúci z daní občanov...

22. január 2020

kLamač

Ani po mesiaci ŽIADNA ZMENA. Stavenisko zíva prázdnotou (robotníkov nikde), CHDNÍK BLOKOVANÝ, bezpečná OBCHÁDZKA NEVYBUDOVANÁ.

Asi si niekto rýchlo, pred koncom roka potreboval spraviť FAKTÚRU.
29. január 2020

Samuel

robotnikov dlhodobo nikde ... to suhlasim ... ale detsky kocik nema sancu? :D asi by mali do navodu zakomponovat aj nieco ako: zatlacte za rukovat smerom dolu (ku chodniku) co sposobi nadvihnutie prednych kolies . bezna vec, co urcite pouzivate aj pri nastupovani s kocikom do autobusu. alebo si vzdy nechavate vodicom sklopit nastupnu posinu? mate stastie, ze zijete v tejto dobe, lebo pred par rokmi bez nizkopodlaznych autobusov by ste musela byt uplne stratena ...
30. január 2020

kLamač

@Samuel

Do sekcie pre "GENIOV" by zas mohli pridat: "S invalidnym vozikom a/alebo detskym kocikom nejazdit po ceste - na rozdiel od aut nemaju narazove zony!".

http://www.testiq.sk/

„Je smutné, že hlupáci sú takí sebaistí a ľudia múdri plní pochybností.“
— Bertrand Russell
30. január 2020

Samuel

IQ test a vyrok ... to vazne? :D BTW, internetovy IQ test je rovnaka hlupost, ako kocik bez sance na 10cm obrubniku :)
30. január 2020

Samuel

Uz sa da jazdit aj s kocikom bez akychkolvek obmedzeni. Snad mamicky coskoro nevyjazdia kolajnice :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania