Široká-Verejné služby-chýbajúca kanalizácia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
Marian Mazur 21. januára 2020

Vazeny p.Starosta ,

k predmetu vybudovania kanalizacie na ulici Siroka sme Vas uz viac krat kontaktovali . Poslednu odpoved mame zo Septembra 2019 "Prešli sme si hlavnú prečerpávaciu stanicu, a okrem ďalších častí rovnako aj Vašu ulicu. Ďalším krokom je overenie, potvrdenie prípadne vyvrátenie všetkých skutočností vo veci vybudovania a pripojenia ulice Široká. Čo zahŕňa technickú realizovateľnosť a finančnú náročnosť stavby. " Od tohoto datumu neodpovedate na ziaden mail a preto Vas prosim touto cestou o zozdielanie zisteni a stavu rokovania v predmete kanalizacie pre ulicu Siroka .

Vdaka
Marian Mazur

22. január 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za Váš podnet, ktorý sme zároveň postúpili na príslušný odborný referát MÚ Bratislava - Vajnory. Po jeho prešetrení Vás budeme čo najskôr informovať.

Vopred ďakujeme za Vašu trpezlivosť a pochopenie.

S pozdravom a úctou

MÚ Bratislava – Vajnory
Úsek komunikácie s občanmi
Servis pre občanov / tel.: 0850 24 25 24
25. február 2020

Marian Mazur

Dobry den ,

presiel mesiac a bohuzial ziadnu odpoved som zatial neobdrzal .
Mozete sa prosim na to pozriet ?
Mazur
25. február 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Mazur,
podnet opätovne preposielam samospráve.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
23. apríl 2020

Marian Mazur

Dobry den ,

ani po 3 mesiacoch som nedostal ziadnu odpoved na tento podnet.
Dakujem za opatovne posunutie .

Mazur
25. apríl 2020

Odkazprestarostu.sk

Podnet bol opätovne preposlaný.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
26. máj 2020

Marian Mazur

Dobry den,

pride mi to ako vysmech a ignorovanie obcana. Od Januara je podany tento podnet. A jedine co dostanem ako odpoved je ze podnet bol opatovne preposlany. Ale urad nereaguje .
Prosim o urgovanie tejto veci dalej.

Vdaka Marian Mazur
26. máj 2020

Igor Stetulic

DObry den,

aku relevanciu ma tato stranka, prosim? Mal som za to, ze toto je nejako sledovane a samospravy su kontrolovane a tlacene do odpovedi a rieseni, pripadne pranierovane ak sa tak nedeje. Od Januara vidime snahu to preposielat, ale zda sa mi/nam, ze samosprava si s tym nejaku tazku hlavu nerobi, ci?

Viete, uz 12 rokov sme bez kanalizacie a toto uz nie je ani ze vtip, najma ak vidime okolo nas ako sa dalej stavia a pripajaju sa nove a nove lokality na kanalizaciu a nam sa da odpoved, ze teraz nie je dostatocna kapacita precerpavacky.

Dakujem.

i.s.
26. máj 2020

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pán Stetulic
odkaz pre starostu je iba jedným z komunikačných kanálov, prostredníctvom ktorého môžu občania komunikovať so samosprávou. Riešenie jednotlivých podnetov je už na zodpovednosti samosprávy a je vecou dohody medzi starostom a zamestnancami úradu.

Z našej strany vieme podnety iba opätovne preposielať, no neviem nikoho "donútiť" aby ich riešil. Ak by Vás zaujímala štatistika riešenia podnetov vo Vajnoroch, tu si ju môžete pozrieť:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/vajnory

Obávam sa, že tento podnet presahuje možnosti portálu a najlepším spôsobom ako ho riešiť je priamo na zasadnutí miestneho zastupiteľstva.

Držím Vám palce
(a podnet opätovne preposielam)

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
27. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v nádväznoti na predchádzajúce kroky, ktoré sme spolu komunikovali aj mailom nadviažem. So zástupcami vedenia spoločnosti BVS tento projekt (stavbu) máme prerokovanú technicky aj finančne a je zaradená do investičného plánu na budúci rok. Tento rok sa podarilo úspešne začať realizáciu vybudovania vodovodu na ulici Za humnami, ktorá aktuálne prebieha.

O konkrétnych krokoch Vás i dotknutých obyvateľov budeme určite informovať.

S pozdravom

Michal Vlček
starosta
MČ Bratislava Vajnory
27. október 2020

Igor Stetulic

Velka vdaka pan starosta. Budeme sa tesit. Good job! :-)

i.s.
28. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

výstavba vodovodu na ulci Za humnami bola úspešne ukončená, včera (27.11.2020) bol vodovod oficálne spustený aj za účasti generálneho riaditeľa BVS. Generálny riaditeľ včera rovnao potvrdil ďalšie schválené investície vo Vajnoroch, jednou z mojich priorít je presadiť vrámci týchto investícií dokončenie aj časť Široká.

Budeme priebežne aj naďalej informovať.

Pekný deň

Michal Vlček
starosta
16. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dobrá správa, vybudovanie vodovodu na ulici Široká bola potvrdená a s výstavbou ak všetko pôjde ako má, začneme v máji tohto roku.

Pekný deň

Michal Vlček
starosta
MČ Bratislava Vajnory
17. február 2021

Marian Mazur

Dobry den p.Starosta,

strasne sa tesime ze konecne sa nieco po x rokoch pohlo.
Drzime si palce aby vsetko smerovalo k uspesnemu vysledku :-).

MM
09. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Projekt na vybudovanie kanalizácie na ulici Široká bol skolaudovaný a odovzdaný Bratislavskej vodárenskej spoločnosti. Obyvatelia sa môžu pripojiť po splnení podmienok a zaslanie žiadosti na BVS.

S pozdravom a úctou,

Peter Schuster
Referát investícií a prípravy
Miestny úrad mestskej časti Bratislava–Vajnory
Roľnícka 109
831 07 Bratislava
M: 0911/445 458
T: 02/212 95 223
Email: [email protected]
Web: www.vajnory.sk
09. september 2022

Igor Stetulic

Potvrdzujem za OZ a aj za obyvatelov na Sirokej, ze samosprava, teda MU Vajnory, presnejsie starosta Michal Vlcek a jeho team, vratane par miestnych poslancov nam vyrazne pomohli, aby sa toto konecne stalo skutocnostou. Dnes uz po 14 rokoch mame kanalizaciu a nemusime kazdy mesiac cakat na fekalne auto a platit 75EUR/mes za cca 8-10m3 vyvozu zumpy. Predosly starosta Mrva toto nikdy nemal ako svoju prioritu a skor pisal cynicke odpovede na nase iniciativy a tvaril sa ako to riesi, avsak udalosti spred 2-3 rokov ukazali, ze opak bol pravdou. Az stavajuce vedenie MU si toto dalo ako prioritu a pomohlo ludom v spolupraci s BVS dostat nas do 21. storocia. DAKUJEME! <3

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania