Vavilovova - pokuta za parkovanie


Uzavretý

Dobrý deň , dnes som potreboval odniesť práčku z auta do svojho bytu na Vavilovovej 22.Prístupová cesta k domu (jediná ) je široká na 3 autá, takže neobmedzoval by som ani požiarnikov ani sanitky. Trvalo mi to lež som išiel preparkovať cca 15-20 min. Dovtedy mi Mestský policajti obuli papuču , s odôvodnením že nemám tam čo stáť a na toto Zákon ani VZN nemysleli..Musel som zaplatiť pokutu.Nakoľko parkovisko pre rezidentov je ďaleko na nosenie ťažkých predmetov a na ceste je problém parkovať večer.inú možnosť som nemal Ako som mal postupovať aby som nedostal pokutu ???? Aj Mestský policajti jazdia po chodníkoch ,lebo ťažko sa im tu parkuje a aj im je zaťažko predpisovo zaparkovať a potom nosiť tie papuče a ešte si stihnú pofajčiť čo tiež im trvá min 15 minút. Vôbec ich to nezaujímalo Mám za to že som im za nič prispel do rozpočtu. Určite by bolo rozumnejšie radšej namiesto rozdávania nezmyselných papúč a vykazovania činnosti ,aby sa venovali feťákom pohybujúcim sa v tomto okolí poprípade vykradnutými autami na Tyršovom nábreží čo za 5 rokov tadiaľ mestský policajt ani neprešiel nieto aby sa tam namontovala kamera. Som zato aby sa rozumnejšie nakladalo s daňovými peniazmi.

28. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
V prípade, že máte pochybnosti o správnosti postupu hliadky MsP, môžete na ich postup podať písomne sťažnosť adresovanú na Veliteľstvo MsP, Gunduličova 10, 811 05 Bratislava, prípadne ju zaslať mailom na adresu [email protected] a do piatich pracovných dní doručiť vlastnoručne podpísaný rovnopis. Táto sťažnosť bude riadne prešetrená a o jej výsledku budete informovaný.
Portál Odkazprestarostu.sk slúži hlavne pre hlásenie problémov týkajúcich sa hmotných vecí, ktoré môžu byť upratané, opravené, vymenené, alebo odstránené. Nenahlasujú sa urgentné problémy alebo problémy, ktorých riešenie je len v kompetencii polície (napr. jednorazové porušenie predpisov pri parkovaní). Ani Váš príspevok nespadá do podmienok tohto portálu.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania