Kopčianska - zhromažďovanie skupiniek ľudí bez rúšok


V riešení
meno
Kristina 158 07. apríla 2020

Zhromažďovanie skupiniek vysedavajucich ľudí pri pive pred bufetmi pri ZST Petržalka, bez rusok. V nedeľu tam bola bitka, predtým zásah rýchlej zdravotnej služby.

08. apríl 2020

Ajeťák

Na to treba volať 158 / 159...
14. apríl 2020

JanaH

Tento bufet bol otvoreny aj cez sviatky, aj v pondelok 13.4, naraz aj 10 ludi sa tam zhromazdovalo. Kedy toto miesto uz samosprava zavrie? sedi a popija sa tam kazdy den. Toto nevyriesi policia, Samosprava toto musi zavriet!
14. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA V boli o tomto probléme vyrozumené a inštruované, aby popri plnení ďalších služobných úloh zamerali svoju činnosť aj na kontrolu na Kopčianskej ulici v Bratislave.
MsP nemá dostatočné kapacitné možnosti k okamžitému eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
Týmto podnetom sa budeme zaoberať tak, aby bol protiprávny stav stretávajúcich sa osôb bez rúšok čo najskôr eliminovaný.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová
05. júl 2020

Julia

Tak s týmto bufetom máme nonstop problémy - spití ľudia, ktorí odtiaľ po večeroch chodia, sa mlátia, hlasná hudba, krik cez deň, minule tam boli dve individuá s bojovými plemenami a štvali psy proti ďalšiemu človeku. Ja osobne som už volala 2x 159 - raz kvôli agresívnemu mužovi, čo mlátil ženu na zastávke, raz kvôli hulákaniu opitých ľudí po 22:00. Úprimne, nestretla som sa s najprívetivejšou reakciou pánov policajtov a to ma odrádza (snáď to nie je ich zámer). Osobne si však nemyslím, že je mojou povinnosťou NEUSTÁLE volať políciu, ale povinnosťou POLÍCIE tu pravidelne hliadkovať, keď vedia, že sú tu problémy a niečo s tým aj robiť. Nonstop sa tu deje vandalizmus (minule tam niekto demoloval o pol noci na parkovisku kolobežku) a NIKTO to dlhodobo nerieši. Na záver si dovolím otázku do pléna: je ďalším krokom medializácia??? Ďakujem.
23. júl 2020

JanaH

Na jednej strane tu mame Všeobecne záväzné nariadenie č. 4/2020 zo dňa 05. mája 2020, o zakaze pozivania alkoholu na verejnosti - Korzo cast ZST Petrzalka, Kopcianska, a na druhej strane Petrzalka povoluje tento 'bufet', ktory nema ziadny interier, je to len okienko, kde sa celorocne podava alkohol, od 7 rana, cez vikendy atd. Kto vlastne povoluje tento bufet, je to v kompetencii MC, alebo to iba prenajima ZST, s tym ze tam moze byt hocico?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania