Pekná cesta-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Uzavretý
meno
Jardo Mladší 14. apríla 2020

umiestnením podivnej značky ohrozujeme bezpečnosť.Na lesnej ceste platí cestný zákon!Táto pseudo značka vytvára nebezpečie lebo dáva zlú informáciu!Chodci tam majú chodiť po jednom po ľavej časti cesty a nie behať po ceste hore dolu.Keď už niekto vymyslel ihrisko s cestou uprostred mal zabezpečiť bezpečnosť napr. oplotením aby dieťa nemohlo vbehnúť na cestu.

17. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,

ďakujeme za Váš podnet.
Dané značenie má za cieľ upozorniť cyklistov v úseku, ktorý je úzky a zároveň veľmi frekventovaný nakoľko sa jedná o vstup do lesoparku, aby dávali pozor na peších a dali im prednosť. V lesoparku máme takto frekventované zóny len dve, preto aj Vás prosíme o ich rešpektovanie a spomalenie v danom úseku.
Za pochopenie ďakujeme.

Marek Páva, Mestské lesy v Bratislave
17. apríl 2020

Jardo Mladší

Prosím vás zákon jasne hovorí kto má prednosť!Na tomto úseku autá s povolením a cyklisti iduci po ceste!Vasa tabuľa ktorú je v rozpore so zákonom keďže dopravne značenie musí schváliť policia a čo určite nedala a chce meniť zákon.Rozhodne tam žiadny chodec nemá prednosť.Treba to tam riešiť napríklad oplotenim areálu(kvôli deťom) a regulárnym prechodom cez cestu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania