Bebravská-vandalizmus-pitie alkoholu na verejnosti


Uzavretý

Denno denné porušovanie protiepidemiologickych opatrení, porušovanie VZN. Neustále zhromažďovanie ľudí, nenosenie rúšok, pitie alkoholu kde to je zakázané ráno , v priebehu dňa, večer a všetkým je to jedno.

22. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za podnet, ktorý bol odstúpený mestskej časti Bratislava - Vrakuňa.

S pozdravom

oddelenie životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva
23. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. Mestská časť Bratislava–Vrakuňa nemá právomoc v tomto smere kontrolovať obyvateľov. Tieto kompetencie v plnom rozsahu spadajú pod Mestskú políciu, ktorá môže občanov pre nedodržiavanie opatrení a nariadení UVZ SR pokutovať. K takýmto opatreniam patrí okrem iného aj prekrytie horných dýchacích ciest rúškom alebo improvizovanými ochrannými pomôckami a zákaz zhromažďovania sa väčšieho počtu osôb. Mestskú políciu v priebehu dnešného dňa upovedomíme o predmetnom probléme. Efektívne je, ak ich kontaktujú aj priamo občania - daný problém sa vyrieši priamo na mieste.

S prianím pekného dňa
Kto? Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
26. apríl 2020

Juraj

Keby ste mali vo Vrakuni a PB elektricku, ceny bytov by boli pre takychto asocialov nedostupne eventualne by ich predali. Takato ocista sa vdaka cenam bytov udiala aj v Petrzalke. Ak ako obyvatelia nebudete tlacit na to aby dopravna dostupnost sa zlepsila, z Vrakune a PB vznikne ghetto. Je az zarazajuce ako slabo lobujete za elektricku, kaslete na to...cakate ze to za vas urobi niekto iny...na vasom mieste by som blokoval dopravu za elektricku. je mi to luto lebo k Vrakuni mam osobny vztah...spamatajte sa!!! Mate podporu ostatnych mestskych casti ale chciet to musite hlavne vy! Drzim palce
27. apríl 2020

Vladimír

Super, že ste dali podnet uzavretý, dnes okolo 18tej tam sedí tak 10 ľudí, samozrejme bez rúšok a pijú....
28. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ako sme uviedli vyššie, Mestská časť Bratislava–Vrakuňa nemá právomoc v tomto smere kontrolovať obyvateľov. Tieto kompetencie v plnom rozsahu spadajú pod Mestskú políciu, ktorá môže občanov pre nedodržiavanie opatrení a nariadení UVZ SR pokutovať. Najefektívnejší spôsob je, ak ich kontaktujú občania v danú chvíľu, aby sa problém riešil priamo na mieste. Sám uvádzate, že predmetný problém sa opakoval "okolo 18tej". Mestskú políciu sme už o danom probléme
upovedomili.

S prianím pekného dňa
Kto? Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa
25. marec 2022

Vladimír

Poprosim majiteľov pozemku upratať okolie zdravotného strediska na Bebravskej a takisto súčinnosť samosmospravy s pomocou s mestskou políciou, ktorá pri telefonáte občana tvrdí, že nemá právomoc dať niekomu fúkať, či nepožil alkohol.... takže kto má potom dohliadať na dodržiavanie VZN? Občania sú naspäť a popíjajú, močia a vulgárne sa vyjadrujú rovno pod oknami zdravotného strediska. Ďakujem.
26. marec 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

žiaľ podnet bol uzavretý, napriek vyššie spomenutému nevieme podnet ďalej riešiť, je potrebné len kontaktovať Mestskú Políciu.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
05. apríl 2022

Vladimír

Ak to dám ako nový podnet, zamietne mi to pre porušenie pravidiel a starý je uzavretý, ale problém nevyriešený, takže asi sa naozaj nedá nič robiť....
06. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
11. júl 2022

Vladimír

Prosim opäť otvoriť tento podnet a nech sa niekto príde pozrieť osobne, ako to tu vyzerá, dnes ich je tu tak 8, močia a vykonávajú potrebu pred očami ľudí, priamo pod oknami zdravotného strediska. Hanba, že tu už roky nik nechce riešiť.
12. júl 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

ako bolo spomenuté vyššie, podnet bol uzavretý, napriek vyššie spomenutému nevieme podnet ďalej riešiť, je potrebné len kontaktovať Mestskú Políciu.

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania