Svornosti-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Viliam 07. júna 2020

Zaslepiť odbočenie z Kauflandu alebo osadiť na plnú čiaru "žlté obrubníky", nikto z vodičov nerešpektuje plnú čiaru, sústavne vznikajú kolízne situácie a dopravné nehody

08. jún 2020

Lukas Dilik

podla mna ten vyjazd ani nedava zmysel ak je iba doprava mozne odbocit. Akurat laka soferov na rychle a nebezpecne zaradanie na poslednu chvilu. Najlepsie by bolo ten vyjazd zablokovat.
22. jún 2020

Juraj

To by som si potom pozrel ako by vychadzali auta z parkoviska Kaufland ?! Ved ked idu standardne na semafor na Slovnaftsku, tak je kolona az na parkovisko a to v case ked 50% aut vychadza odtialto !
Sa spamatajte ludia a budte trochu viac ohladuplny a ked odtial auto vychadza a vy idete v pruhu rovno, tak spomalte a pripadne ak ste v odbacacom pruhu,tak ho pustite, nech sa zaradi a nevymyslajte obstrukcie ako vsetkym vsetko zakazat...
23. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali Sekciu dopravy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
24. jún 2020

Marek

Juraj: tomuto celkom nerozumiem,takze ked ja idem v pruhu rovno,mam spomalit,aby clovek co ide z Kauflandu mohol bezpecne porusovat predpisy,ano ? Ved je tam plna ciara, nema co ist rovno !
Bude nech teda zmenia dopravne znacenie aby bolo jasne, ze v pohode moze ist aj do pruhu smerom rovno,alebo nech tam veru osadia tie obrubniky. Neraz som tam videl slusne kolizie,ked si zopar blbcov smerom z Kauflandu "vynucuju" moznost zaradit sa.
24. jún 2020

Juraj

Jasne, toto beriem, mate pravdu je tam plna ciara - suhlas.

Ale inak ten vyjazd potom nema absolutne ziadny zmysel, nakolko ak chcem tadial vyjst a musim ist len na Slovnaftsku, tak to mozem rovno vyjst zozadu Kauflandu ako je Kik ...

Pre mna ako obyvatela co chodi nakupovat do Kauflandu a byvam v Biskupiciach ten vyjazd zmysel ma,ale suhlasim, ze je nebezpecny na zaradenie v spicke do uplne laveho pruhu. Ja vzdy cakam az kym nieje prejazd bezpecny, ale verim, ze sa najdu vodici, ktori na drzovku tam vbehnu a blokuju dokonca pruh na rovno, lebo oni sa chcu zaradit a nemaju kam, zial aj takych som videl.

Reagoval som len na to, ze ak by to tam zavreli, ze vyjazd z toho parkoviska (nakolko to je jedina moznost asi, obrubniky su nerealne), tak si neviem predstavit tie kolony pocas vikendu, ci inych sviatkov z vyjazdu Kauflandu cez ten semafor.
24. jún 2020

Marek

Mozno riesenim by bolo nastavit ten semafor tak,aby mal castajsie zelenu. Nakolko momentalne je to katastrofa. Ma smerom z Kauflandu velmi kratku zelenu. Rovnako som obyvatel biskupic a chodim do toho Kauflandu, no napriek tomu,ze potrebujem odbocit na Kazansku,chodim cez semafor. Momentalne mi predpisy nic ine neumoznuju.
01. júl 2020

Biskupičan

Viete aky ma vyznam plna ciara prosimvas pekne ?
21. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

návrh dopravného zariadenia – pozdĺžneho vodiaceho prahu so smerovacími doskami medzi jazdné pruhy tak, aby sa zabránilo nelegálnemu prejazdu cez pozdĺžnu súvislú čiaru v radiacom priestore pred križovatkou, zaraďujeme do zoznamu úloh na spracovanie.
Po dokončení bude projekt prerokovaný a následne predložený na schválenie Krajskému dopravnému inšpektorátu v Operatívnej komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení. Po schválení a určení projektu Vás budeme informovať o dátume osadenia.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. september 2021

Gabriel

ta odbocka nema vyznam ani pre Podunajske Biskupice. kedze pruh do ktoreho vojdete je iba odbocenie v pravo.
29. september 2021

Marek

Dobry den,
v akom stadiu je riesenie tohto problemu ? Vcera ma zase jeden malas skoro zosrotoval...Alebo cakame az niekto prichadzajuci z Kauflandu vrazi do auta v odbocovacom pruhu,ktore nasledne odleti do protiiduceho kamionu ? Az potom,ked tam niekto nedajboze zomrie, potom sa riesenie najde ?
29. september 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, Marek,
komentár preposielam na magistrát.

S pozdravom
Jana Žabka
administrátorka pre Vrakuňu, Podunajské Biskupice a Vajnory
24. január 2023

Marek

Dobry den,
po nedavnej dopravnej nehode skusam opat, v akom stave je riesenie tohto podnetu ? Policia nekona, miestny urad nekona. Na co sa prosim caka, naozaj az na vaznu dopravnu nehodu ? Kym ide len o skodove udalosti, tak sa vlastne nic nedeje ?
Dakujem.
29. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania