Levočská-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Dve časti

1.) Nový chodník pre peších pri podchode pod most na Levočskej je pri každom daždi znečistený od blata, neprejazdný, chodci musia ísť po cyklistickom, aby sa nešmýkali, lebo chodník pre pešich je klopený. Chyba projektu, hlina je obsypaná zarovno s chodníkom a terén nad chodníkom je vyššie položený - chýba tam z hodnej strany chodníka odvodňovací rigól. Žiadam, aby mesto reklamovalo slovenskej správe ciest. Inak, mesto bolo v konaní ako účastník konania, prečo údajne odborní zamestnanci mesta si zavčasu nevšímajú takéto nuansy? Teraz na koho náklady sa bude chodník čistiť a robiť rigol? Predpokladám, že SSC to už odovzdala do uživania mestu.

2.) Na veľkú zelenú plochu nad chodníkom nikto nezasial trávu, ale nechali ste to tak zahuknúť burinou a koliakmi - vyzerá to otrasne.

10. júl 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Táto plocha za chodníkom je tiež teraz samá burina. Mesto nemalo pár eur na posieatie trávy.
13. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
14. júl 2020

Jozef

Vyzerá to otrasne. Nič, čo sa robí v meste, sa nedotiahne do konca, všetko sa robí len hala bala...
19. júl 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Foto nového chodníka cez deň
19. júl 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Foto buriniska, mesto nie je schopné riadne kosiť trávu, tak prišlo s bludnou vyhovorkou, že sme ekologický nekosíme, lebo kvety, včielky, oskarabus skákavý a neviem čo ešte, ale tu na foto ani trávnik ani lúčne kvety, ale originál burina a koliaky.
19. júl 2020

Jozef

Táto stavba bola úplne odfláknutá, po ukončení prác stavebník vôbec nevykonal záverečné práce - nezasial trávu a neupravil terén. Mesto by malo trvať na náprave.
05. august 2020

Odpoveď samosprávy

V súčasnosti prebieha zmluvný proces odovzdania uvedeného majetku so strany Slovenskej správy ciest na mesto Prešov. Zhotoviteľ stavby bude informovaný o znečisťovaní chodníka.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a vážime si Vašu pozornosť ako vnímavého občana tohto mesta a za predpokladu doručenia ďalších podnetov sme pripravení na ich riešenie.

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ
05. august 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

K môjmu bodu č. 2 ohľadom buriniska na mestskej parcele ste sa prečo prosím nevyjadrili? Takže sa s tým nič robiť nebude, vlastne ako zo všetkým o čo obyvatelia požiadajú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania