Železničiarska-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Vyriešený

Prosím o preverenie tohto v rade posledného parkovacieho miesta, či by nemalo byť odstránené. Zrejme je v rozpore s vyhláškou. Je tesne nalepené pri priechode pre chodcov. Chodec nevidí vozidlo, vodič nevidí chodca = nebezpečenstvo kolízie. Min. 5m pred priechodom sa parkovať nemôže.

13. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
13. júl 2020

skat

toto ma zaujima...a v celom meste....kto toto povolil, ked vyhlaska je jasna!
13. júl 2020

Matej

Problém je aj ten, že tento priechod pre chodcov nie je už minimálne 8 rokov (podľa google maps) vyznačený zvislou dopravnou značkou (325) z oboch smerov.
21. júl 2020

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Na foto priklad kedy je to nebezpecne... vysoke auto, vodic a chodec sa cez neho nevidia
05. október 2021

Michal

Pre Mateja: Priechod pre chodcov sa vyznačuje vodorovnou dopravnou značkou 610, tzv. "zebrou". Dopravná značka 325 "Priechod pre chodcov" je návestie patriace do skupiny informačných značiek, označuje priechod pre chodcov.
Domnievam sa, že priechod pre chodcov značkou 325 môže, ale nemusí byť označený.

Pre admina OpS: Podnet možno uzavrieť. Čiara vyznačujúca parkovacie miesto tesne pred priechodom pre chodcov bola zatretá. Vzhľadom na to, že mesto o prijatých opatreniach na nápravu vôbec, ani po vyše roku neinformovalo, tobôž nie bezodkladne, ako sľúbilo, navrhujem nastaviť stav podnetu na "uzavretý", nie na "vyriešený".
05. október 2021

NebudemLabutKedNebuduUradnici

Ciara bola zamalovana na cierno len par mesiacov dozadu, este minuleho roku pri obnove t.j. aj tak par mesiacov po podnete ju znova namalovali na bielo spolu so vsetkym znacenim, ale snad asi uz zostane natrete na cierno nadobro

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania