Gumárenská-Mestský mobiliár-iné

Zodpovednosť za riešenie: Dolné Vestenice

Vyriešený
meno
Patricia 25. júna 2019

Dobry den, chcela by som poziadat o zabezpecenie kontajnerov proti zosunutiu na Gumarenskej ulici, patriace k bytovym domom 331/10 a 331/8.
Kontajnery sa nachadzaju na sikmej ploche kvoli ktorej dochadza k posunutiu kontajnerov az na parkovisko. Bohuzial vplyvom pocasia alebo niekedy aj vdaka spoluobcanom pod vplyvom alkoholu dochadza k poskodeniu aut parkujucich za kontajnermi.
Chcela by som preto navrhut zabezpecenie kontajnerov zozadu rovnakym sposobom, ako su zabezpecene nedaleke kontajnery na triedeny odpad (len v ich pripade spredu) pomocou dvoch tyci a retaze, ktora by sa umiestnila ZA kontajnery v dostatocnej vyske.
Privitame hoci aj ine riesenie, ktore by pomohlo zabranit posuvaniu tychto dvoch kontajnerov smerom na parkovisko.
Vopred dakujem za posudenie ziadosti

01. júl 2019

Patricia

Este prikladam fotografie z dnesneho odvozu odpadu.
02. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet, na základe ktorého sme urobili obhliadku predmetnej oblasti z pohľadu vhodnosti umiestnenia kontajnerov na komunálny odpad. Jednoznačne musím skonštatovať, že umiestnenie kontajnerov nebolo zvolené najlepšie. Situáciu budeme riešiť a v priebehu krátkeho obdobia rozšírime spevnené plochy v blízkosti kontajnerov na separované zložky odpadu. Na uvedenú rozšírenú plochu premiestnime aj predmetné kontajnery na komunálny odpad, čím sa uvoľní súčasná plocha, na ktorej sa kontajnery na komunálny odpad nachádzajú. Týmto súčasne rozšírime plochu na parkovanie áut a vznikne minimálne jedno parkovacie miesto pre autá, pričom autá parkujúce v uvedenej zóne by do budúcnosti nemali byť ohrozené pohybom kontajnerov.

Ing. Kvetoslava Šimorová, starostka obce
29. júl 2019

Patricia

Pripajam fotografiu dnesneho nezabezpeceneho smetneho kosa
27. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pred časom bola vybetónovaním rozšírená plocha na kontajnery, na ktorú boli posunuté aj kontajnery na komunálny odpad. Smerom k ploche, na ktorej parkujú osobné autá, bola položená zábrana - obrubník.
Tieto opatrenia v súčasnosti považujeme za dostatočné.

Ing. Kvetoslava Šimorová, starostka obce
27. august 2019

Patricia

Dobry den,

ano dakujem za preverenie a vyriesenie podnetu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania