Bernolákova-lavička-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
ZaLepší Kubín 17. marca 2021

Smutná lavička pomaly umiera na starobu pri poslednej bytovke na ulici Bernolákova. Bude mesto niečo robiť v tejto bohom zabudnutej lokalite v prospech svojich občanov alebo ju nechá v pokoji umrieť?
Vopred ďakujeme
Vaši bojovníci proti kubínskej byrokracii a úradníckej svojvôli

17. marec 2021

Peter

Nie každá lavička je v správe TS. Opravte si ju sám. Zdá sa mi, že aj tak nemáte čo robiť keď sa zaoberáte takýmito malichernosťami.
17. marec 2021

ZaLepší Kubín

Súhlasím, je to maličkosť, ale keď si ako dôchodca nemáte kde sadnúť, tak Vám to už také malicherné nepríde...
Samozrejme, rád by som ju opravil sám, ale včera som dostal pokutu za to, že som opravoval mestský majetok a garantujem Vám, že znova takú chybu už neurobím. A nie, toto žiaľ nie je zlý vtip, toto je krutá realita. Naše mesto Vás bude pokutovať, keď mu urobíte službu...

Okrem toho, toto nie je jediný problém ulice Bernolákova, treba tu vymeniť 70 ročný vodovod a kanalizáciu, opraviť jedinú príjazdovú cestu, urobiť chodník a vyriešiť parkovanie. Mesto tu podľa vyjadrení miestnych obyvateľov v živote ani len nepokosilo svoje pozemky...

Preto treba túto lavičku vnímať len ako prvú lastovičku a symbol prichádzajúcej jari :)
18. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za upozornenie. Lavička nie je majetkom mesta, ale samozrejme, ak majú naši obyvatelia záujem o osadenie novej lavičky v ich lokalite, radi ju doplníme. Prostredníctvom bytového predsedu/zástupcu bytového domu treba podať žiadosť o osadenie novej lavičky na podateľňu MsÚ. Takýto postup je nevyhnutný nakoľko v minulosti sa nám stalo, že sme osadili úplne nové lavičky a následne sme ich museli demontovať, lebo s osadením nesúhlasila väčšina obyvateľov bytového domu. Nie všetci obyvatelia chcú mať lavičku pred ich bytovým domom. Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.
Kto? Technické služby s.r.o.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
19. marec 2021

ZaLepší Kubín

Ďakujeme za vysvetlenie. Podnet môžete uzavrieť ako vyriešený. Obyvatelia poslednej bytovky zatiaľ nemajú záujem o mestskú lavičku.
Prajeme pokojný víkend :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania