Medzihradská-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
Ľubomír Mráz 23. októbra 2021

Dobrý deň.
Už vyše dvoch rokov stoji na Medzihradnom vedľa SAD zastávky toto vozidlo s ŠPZ bez STK a Emisnej majiteľ je obyvateľ Medzihradného ignoruje výzvy z auta vyteká olej je to blízko potoka auto je zrejme nepojazdne okolo sa hrajú deti. Toto parkovacie miesto ako celok by sme chceli svojpomocne upraviť aby sa tam nehromadila voda a nasypať kamennú drť no nie je to možne keďže to auto je tam 24 hodín dlhodobo.

26. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Mráz,

ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš podnet. Mestská polícia preverí predmetné motorové vozidlo a bude kontaktovať jeho majiteľa. O ďalšom postupe Vás budeme informovať. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Mestská polícia

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
27. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Mráz,

radi by sme Vás informovali ohľadom Vášho podnetu. Po dohode s majiteľom bude vozidlo do 10 dní odstránené. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Mestská polícia
Kedy? 2 týždne

Bc. Branislav Medvecký
Mestská polícia
09. november 2021

Ľubomír Mráz

Pekný deň už je tomu skoro 2 týždne od sľubu majiteľa čo myslite sa udialo zhola nič a tak to to bude pokračovať ďalej sľuby a obavy. Je pekne uverejniť meno nahlasovateľa problému ale krajšie by bolo uverejniť meno toho kto je za daným problémom ale jemu to je beztak jedno. Čiže je naivne veriť že sa niečo zmení.
09. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Mráz,

včera nás kontaktoval majiteľ vozidla. Ešte stále má problém s dokladmi, ktoré sú potrebné na zošrotovanie vozidla. Ako náhle budú všetky papiere v poriadku, vozidlo bude odstránené v čo najkratšom čase. Budeme Vás o tom informovať. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Mestská polícia

Mgr. Dušan Medzihradský
náčelník mestskej polície
18. november 2021

Ľubomír Mráz

Dobrý den. Chcem poďakovať všetkým zainteresovaným a hlavne majiteľovi dotyčného auta. Áno majiteľ splnil sľub auto bolo 15.11 odtiahnuté tuším na šrotovisko kde následne poslúži k recyklácii.
Som milo prekvapený aký ústretový prístup bol so strany Vás ako mesta aj majiteľa. Super kiež by všetky problémy mali tak hladký priebeh. Prajem Vám vela podobných vyriešených prípadov.
Následne neviem kto ale dane parkovacie miesto bolo čiastočné upravene odstránený nanos blata a vykonaný nasyp kamennej drte ďakujem v mene nás obyvateľov v blízkosti tohto miesta.
18. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Mráz,

aj my Vám ďakujeme za Váš podnet, ktorý sa nám spoločnými silami podarilo vyriešiť. Prajeme Vám pekný deň.

Mgr. Dušan Medzihradský
náčelník mestskej polície
22. november 2021

Ľubomír Mráz

Spomínane auto nešlo do šrotu ale majiteľ si ho presťahoval do vlastného dvora.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.