Martina Hattalu-kôš-nevhodne umiestnený

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Uzavretý
meno
Ervin Petrák 17. júla 2022

Pred domom 2050 sú umiestnené koše ktoré zapáchaju, sú v tesnej blízkosti domu,pričom mohli byť umiestnené z boku bytovky,kde sú ďalšie koše,mohli byť spoločne ved sú blízko seba,rušia večer alebo skoro ráno kľud, keď do nich hádžu sklenene fľaše. Miesto toho mohli byť vybudované parkovacie miesta minimálne 10!!!spolu s bytovkou 2052,kŕmia sa tam mačky,večer kuny a potkany,lozia po autách a ničia náš majetok,automobili,nehovoriac o tom,že nie je to tak dávno čo pred rokmi na ulici Ĺ.Štura horeli smetiaky a poškodili v blízkosti stojace autá, vedľa bytovky 2050 je miesto kde sa to dá vybudovať a tým sa odstráni aj problém blokovania cesty pri vysýpani autom tech.služieb, kde za nimi musia stáť autá autobus atď keďže sa vôbec neobýdu, treba sa inšpirovať v meste B.Bystrica výrobca MOLOK.

18. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Petrák,

ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš podnet. O stanovisko sme požiadali Odbor dopravy a miestneho hospodárstva. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor dopravy a miestneho hospodárstva

Michaela Porvichová
Kancelária primátora
26. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Vaše podnetné návrhy k umiestneniu kontajnerov na separovaný zber a komunálny odpad. K danej požiadavke uvádzame nasledovné: umiestnenie týchto nádob bolo prerokované so zástupcami bytových domov 2050 a 2049 pričom bolo dohodnuté, jednak rozšírenie separovaného zberu pre bytovku 2049, ako aj vybudovanie stanovišťa pre separovaný zber pre bytovku 2050. Obidve riešenia neboli na úkor jestvujúcich parkovacích plôch, a predovšetkým vznikli po vzájomnej dohode zástupcov obyvateľov bytových domov pre ktoré slúžia. Z vyššie uvedeného dôvodu Vám odporúčame Vaše návrhy prerokovať na bytovej schôdzi bytového domu 2050. Prajeme Vám pekný deň.

Ing. Miroslav Kosmeľ
Odbor dopravy a miestneho hospodárstva
26. júl 2022

Ervin Petrák

Asi sme sa nepochopili,smetné koše sú príliš blízko hlavnej cesty a samotnej bytovky,zapáchaju,kŕmia sa tam mačky, potkany,a práve naopak-miesto nich ,alebo rozumnejšieho umiestnenia,mohli vzniknúť ďalšie parkovacie miesta!!! No a žiaľ o žiadnom rokovaní alebo schvaľovaní požiadavky ohľadom bytovky 2050 neviem,lebo sa aktívne zúčastňujem na schôdzach a hlasovania,treba sa poobzerať kde a ako majú umiestnené koše iné bytovky,ako ďaleko od nich.Kde je vôľa,tam je cesta,no tu vôľa nie je a asi ani riešenie,

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania