Centrum I.-strom-zlomený konár

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

V riešení

Pri výstavbe parkoviska na C I., pri BD 42, došlo k narušeniu koreňového systému stromu, ktorý je i zlé rastený a pri veteránom počasí hrozí jeho povalenie.

04. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Referát životného prostredia - ochrana prírody a správy mestskej zelene, ochrana vôd a ovzdušia, odpadové hospodárstvo
Kedy? 1 mesiac

Ing. Milan Dohnanský
04. november 2021

Pal Pac

Ďakujem a som rád, že sa zaoberáte mojim podnetom. Výstavba parkoviska však už prebieha a preto riešenie o mesiac mi pripadá neskoro a možno i bezpredmetné.
08. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovoľujeme si Vás informovať, že uvedený stav sa dal posúdiť arboristovi. Mesto bude postupovať na základe jeho stanoviska. Ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? Referát životného prostredia
Kedy? Rok 2021

Mgr. Janka Beniaková, referát životného prostredia
16. august 2022

Pal Pac

Už pred pár mesiacmi som v mene obyvateľov BD 42 na Centrum I. žiadal o výrub PLATANOV v zmienenej lokalite, žiaľ neúspešne. Pri búrke dňa 16.8.22 po padalo viac konárov, našťastie nie na odparkované autá. Chcem upozorniť útvar životného prostredia, že keď už PLATANY zostali, je treba ich pravidelne orezávať a to nie len zo strán, ale je potrebné korigovať výšku, vzhľadom na prostredie v ktorom rastie. A to na C I. je maximálne nevhodné. Alebo budeme čakať, až sa zlomí väčší konár a škody budú násobne väčšie?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania