Pod hájom-vodorovná značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý
meno
Jana Šimová 28. júla 2023

Presne na tomto mieste opakovane stoja tie najvacsie auta a este sa nikdy nestalo, ze by zasiahla mestska policia. Teda pardon, malicka Toyota uz raz papucu dostala... Odfotene o 12:54, ked uz bolo kopec volneho miesta aj inde. Nic nepoviem keby to bolo v noci a parkovacich miest bolo nedostatok.

Minule ste mi odcitovali: Dovoľujeme si Vás informovať, že státie v križovatke rieši priamo § 25 ods.1, Zákon č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke, v súlade s ktorým vodič nesmie zastaviť a stáť v neprehľadnej zákrute a v jej tesnej blízkosti, na križovatke a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred hranicou križovatky a 5 m za ňou , kde státím na takýchto miestach sa vodič dopúšťa priestupku podľa citovaného paragrafu.

Kolko metrov od krizovatky stoji? Je aj sem problem nakreslit zltu ciaru?

03. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Stavebný úrad, oddelenie investičnej výstavby, dopravy a ŽP
Kedy? 3. štvrťrok 2023

Ing. Dohnanský Milan
30. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem. Dovoľujeme si Vás informovať, že referát dopravy vyznačuje miesta vodorovným dopravným značením v takých úsekoch komunikácií, kde je situácia z hľadiska dopravy neprehľadná, kde je ohrozená bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Konkrétne na uvedenom mieste je umiestnené zvislé dopravné značenie, ktoré je v zmysle zákona o cestnej premávke nadradené vodorovnému dopravnému značeniu. Preto vyznačovanie komunikácie vodorovným dopravným značením nepovažujeme za dôvodné. V prípade porušovania pravidiel cestnej premávky, prosíme, kontaktujte mestskú políciu v aktuálnom čase na linke č. 159. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát dopravy
Kedy? August 2023

Bc. Miroslav Faltejsek, referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.