Centrum I.-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý

Vozidlo je odstavene na parkovisku pri Doorse.
Platnost TK a EK podla registra ukoncena V/23.

19. október 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Mestská polícia
Kedy? 1 mesiac

Ing. Milan Dohnanský
13. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem. Dovoľujeme si Vás informovať, že predmetné vozidlo nevykazuje znaky vraku a neplatnosť emisnej a technickej kontroly nie je v kompetencii mestskej polície - neplatné kontroly rieši príslušný okresný úrad, a to v rámci automatického systému správnych deliktov. Pokiaľ ide o dlhodobé odstavenie vozidla, to ako také nie je porušením právnych predpisov. Ďakujeme za porozumenie. S úctou a pozdravom
Kto? Mestská polícia v Dubnici nad Váhom
Kedy? Priebežne

Mgr. Peter Kubica, zástupca náčelníka Mestskej polície v Dubnici nad Váhom
12. február 2024

Peter

Dobrý deň, vážne má niekto pocit, že vozidlo nie je vrak? Prosím o preverenie. Vozidlo dlhodobo blokuje parkovacie miesto. Ďakujem
12. február 2024

Radovan Machálek

Toto vozidlo tam stoji, bez pohnutia, minimalne dva roky. V lete bolo krasne zarastene zelenou, ktora mu az trcala z pod kapoty. Ako nevrak to asi ma na sebe malo lepiacej pasky miesto okien... A hned vedla z tohto pohladu vlavo cez jedno parkovacie miesto dalsie, strieborny Opel. Samozrejme podla zakonov zrejme tiez nie vrak. Co na tom, ze sa neda vecer zaparkovat.
12. február 2024

Radovan Machálek

Pls o vyjadrenie nacelnika MP, kedze mame zakony ake mame, k moznosti vyzkusat inu cestu. Predpokladam, ze je moznost cez policiu zistit majitelov dotycnych vozidiel. Konkretne tuto lokalitu maju pani z MP Dca oblubenu. Ich sedenie "za rohom v schovanej sluzobnej Dacii" a ich akcny zasah po poruseni vjazdu do pesej zony vyzkusat obmenit za pouzitie vlastneho tela a slusnu osobnu navstevu u majitelov dlhodobo odstavenych vozidiel s navrhom mozneho riesenia. Lepsie, nez podnet "odfajknut" ako uzavrety a mat splnene.
20. február 2024

Peter

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Číta, prosím, niekto komentáre k tzv. “Vyriešeným” podnetom?
20. február 2024

Peter

Resp. tzv. “Uzavretých” podnetov
21. február 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol na základe odpovede samosprávy označený ako uzavretý, pretože samopráva vysvetľuje dôvody prečo podnet nebude riešiť.

S pozdravom,

Simona
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. február 2024

Peter

Dobrý deň,
ďakujem za vysvetlenie.

No zaujímavé je, že vedľa dlhodobo odstavené auto sa vyriešilo v priebehu pár dní, hoci nevidím rozdiel medzi týmito dvomi prípadmi. Prečo je to tak, prosím?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania