Morovnianska cesta-trávnatá plocha-vyjazdené koľaje

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Peter Komár 24. februára 2021

Pred pár rokmi som dostal pokutu 20 korún že som 1 kolesom zaparkoval auto na trávnatej ploche./zaplatil som/.dnes som šiel po chodníku pri 3x búdy pri bývalej /Jedote/Kačke/ a všímal som si ako manévruje mamička s kočíkom po blate na chodníku ktorú, nanieslo vozidlo ktoré tam denne zásobuje /Búdu/ podnikateĺa. Zamýšlam sa nad tým kto mu dal povolenie za takýchto podmienok devastovať cestu/diviačnisko/+on si spravil ešte aj obratnu pri obchode na travnatej ploche a už ju pomalý devastuje. Skrášlovanie okolia mesta je jedna vec a druhá...pozrite sa za jeho budu staci s chodníka ...LUNÍK IX...a to som ešte nezabrdol do hygieny pri predaji to radšej tam nekúpim nič.. kto prosím z kompetentných dáva povolenie takýmto podnikateľom a kto ich aspoň raz za čas kontroluje či plnia povolenia..mesto?

25. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Na základe vášho podnetu boli na miesto poslaní príslušníci Mestskej polície Handlová. Majiteľ, ktorý túto cestu využíva ako prístupovú komunikáciu ku svojej prevádzke bol na mieste poučený a prisľúbil nápravu a teda, že dá miesto do pôvodného stavu, v prípade priaznivých klimatických podmienok. Mestská polícia bude miesto opakovane kontrolovať.
Čo sa týka dlhodobého riešenia tohto problému, podnet preveríme na jednotlivých oddeleniach (oddelenie výstavby, stavebný úrad) a o ďalšom postupe budeme informovať.

tím oddelenia marketingu a komunikácie
05. január 2022

Jozef Simonides

Pán akože podnikateľ si myslí že cesta patrí jemu lebo tu chodia taxíky a všelijaké rachotiny smradia nám popod okná popri tom by mohli chodiť pre tie pomyje od rampy poza bývalý obchod Kačka!!!!!!!!!!!! Neviem kto povolil tomuto akože podnikateľovi takúto prevádzku!!!!!!!!!!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania