Stránka mesta

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Diana Kmeťová 23. septembra 2015

Dobrý deň! Dnes som si chcela pozrieť na stránke mesta kalendár zvozu odpadu a kalendár zvozu veľko-objemného odpadu a zistila som, že aj keď máme tretí štvrťrok roku 2015, tak je na stránkach (v sekcii odpady) zverejnený kalendár z roku 2014, ale z roku 2015 tam chýba. A to nie je prvý krát, kedy neboli stránky mesta aktualizované. Rovnako mám výhrady k mestskému rozhlasu, ktorý vysiela 2x denne v časoch, kedy väčšina obyvateľov pracuje. Je to zbytočné a ruší to. S pozdravom
Kmeťová

24. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za zaslanie podnetu.
Kalendár zvozu druhotných surovín na rok 2015 je uverejnený v sekcii "S nami ste vždy v obraze" - stránka však dovoľuje vidieť názvy iba najnovších oznamov, pre všetky oznamy je nutné kliknúť na "všetky oznamy" a rolovaním stránky sa k danému dostanete. Tak isto je možné nájsť kalendár, a všetky informácie týkajúce sa odpadu, na stránkach mestskej spoločnosti Hater s.r.o. na www.hatersro.sk. Kalendár zvozu druhotných surovín a veľkoobjemného odpadu (ak je v danom mesiaci táto informácia aktuálna) je pravidelne uverejňovaný aj na stránkach Handlovských novín. Na Váš podnet som umiestnila priamy odklik na Kalendár zvozu druhotných surovín hneď na úvodnú stránku, do pravého stĺpca, tak ako je na obrázku.
Na našom oddelení sme uzrozumení s tým, že naša webstránka je neprehľadná a presýtená informáciami. Ako som už na podobnom podnete odpovedala, snažíme sa ju "upratať" a sprehľadniť, ide však o dlhodobý proces. Poprosíme Vás preto o trpezlivosť.
Mestský rozhlas je nadštandardná služba pre obyvateľov nášho mesta. Nie je to povinnosťou obce. Navyše, ide o najúčinnejšie médium v našom meste, z ktorého obyvatelia čerpajú informácie a väčšina obyvateľov na jeho funkčnosti trvá. Vysielanie mestského rozhlasu je cez pracovný týždeň o 9:25 hod. kvôli školám, ktoré majú v tom čase prestávku a neruší ich to pri vyučovaní. Čas vysielania o 14:10 hod. je nastavený už od času, kedy väčšina pracujúcich pracovala na 4-zmennú prevádzku, tzn. že z nočnej už boli hore, keď išli na 18-tu, boli hore a tak isto mohli počuť vysielanie cestou z práce z rannej zmeny. V piatok poobede vysiela mestský rozhlas o 13:10 hod. z dôvodu pracovnej doby Mestského úradu. Pre tých, ako píšete, ktorí sú v čase vysielania v práci, a nemôžu vysielanie počuť, slúži ďalšia služba - mestský rozhlas online, kedy po zaregistrovaní sa na mestskyrozhlas.sk dostávajú správy mestského rozhlasu priamo na svoj e-mail.


Mgr. Viktória Moravčíková Timurová, marketing a komunikácia
24. september 2015

Diana Kmeťová

Ďakujem. Stránka mesta je naozaj neprehľadná a podľa toho čo píšete, sú informácie na inom mieste než kde by ich človek bežne hľadal. Čo sa týka rozhlasu - som rada, že myslíte na školou povinné deti. Nemyslíte však na tie najmenšie, ktoré práve v tomto čase spia a vysielaním, ktoré počuť aj cez zavreté okná ich budíte. S pozdravom
Kmeťová
24. september 2015

Diana Kmeťová

Ďakujem. Stránka mesta je naozaj neprehľadná a podľa toho čo píšete, sú informácie na inom mieste než kde by ich človek bežne hľadal. Čo sa týka rozhlasu - som rada, že myslíte na školou povinné deti. Nemyslíte však na tie najmenšie, ktoré práve v tomto čase spia a vysielaním, ktoré počuť aj cez zavreté okná ich budíte. S pozdravom
Kmeťová
07. október 2015

Aiden Mathiss

Skúste zvážiť vysielací čas okolo 14-tej. Malé deti do 4-5 rokov zvyčajne medzi 12-15 majú poobedný spánok. Podobne i deti v školkách. Ďakujem.
07. október 2015

Diana Kmeťová

Súhlasím. A dokonca tie najmenšie deti spia aj v čase prvého vysielania,ktoré je naozaj hlasné.
03. november 2015

Maroš Klempa

Webové stránky

Na webových stránkach Handlovej v časti "Kde vybaviť" je dole online mapa s nadpisom "Kde nás nájdete". Asi má ukazovať polohu mestského úradu aby ho občania ľahko našli. Aktuálne mapa ukazuje, že mestský úrad sídli v centrálnej časti Austrálie, v Severnom teritóriu, pár sto metrov od svetoznámeho skalného útvaru Ayers Rock.
To je nejaká nová komunikačná stratégia otvorenosti mestského úradu k občanom? :-)
04. november 2015

Marta

Smútočné oznámenia

Som prekvapená, že som dnes nenašla na stránke mesta rubriku Smútočné oznámenia. Je zrušená? Môžete uviesť dôvod? Ďakujem.
06. november 2015

Andrea

Stránka mesta

Dobrý deň. chcela by som sa opýtať, prečo zo stránky mesta vypadla kolónka "Smútočné oznámenia"? Ďakujem.
06. november 2015

Andrea

Dobrý deň, la by som si aj rada vypočula mestský rozhlas, ale na Mostnej, kde bývam, sa nevysiela. Keď by som si ho chcela vypočuť na regionálnom vysielaní v tv, tak tam to len seká a nič nie je počuť. Nedá sa s tým niečo urobiť? Vysielanie mi chodí síce aj mailom, ale nie vždy sa k tomu hneď dostanem. Ďakujem.
15. december 2015

Olli MH

Chcel by som touto cestou požiadať "ovládačov" mestského rozhlasu o stíšenie reprodukcie vysielania v mieste križovatky ulíc Odbojárov a J.L.Bellu. Reprodukcia je tak silná že dochádza k jej skresleniu a chrapčaniu. Je to veľmi nepríjemné a obťažujúce. Určite v tej zázračnej chrapľavej skrinke bude nejaký potenciometer,ktorým sa bude dať ubrať zvuk nejakých 15-20 %
Vysielacie časy nemusíte meniť. Ten prvý "školskoprestávkový" ma po nočnej budí pravidelne a ten druhý "pošichtový" ma preberie úplne, lebo som si doobeda zdriemol. (Preto len trochu tichšie)
Zdar Boh! nočná šichta
03. august 2016

Odpoveď samosprávy


Stránka mesta je momentálne v rekonštrukcii, pričom sa snažíme i o zvýšenie prehľadnosti. Na webovom sídle mesta je však neskutočné množstvo informácií, poprosíme návštevníkov stránky o trpezlivosť. Smútočné oznámenia nájdete v odkliku napravo.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania