Základná Morovnianská škola - Bývali školský pozemok plot !!!

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
Lubomir Rimsky 16. februára 2016

Na jednej strane sa postavilo pekné ihrisko, a na druhje strane garáže. Majitelia garáži museli rozobrať určitú časť betonového oplotenia a tým sa narušila celá časť betonového oplotenia a tým je poriadne naklonené . Naše deti po ňom behajú a je len otázka času ,kedy tam príde dákemu úrazu alebo nedaj Boh k dakej tragédii . Stačí iba aby sa to betónové oplotenie obkopalo a dalo sa do pôvodného stavu . CHcem sa obrátiť na kompetentných a poprosiť ích aby sa tomuto prípadu venovali pokial nedôjde tam najhoršiemu .
Ďakujem ,,, Ľ. Rímsky ,,,,

17. február 2016

Odpoveď samosprávy

Škola zápasí s nedostatkom finančných prostriedkov. Príčinou je zlý demografický vývoj obyvateľstva a ekonomicky zaostalý región.
Budova školy si vyžaduje nevyhnutné opravy interiéru a exteriéru (zatekajúca strecha, poškodená fasáda budovy, zničené oplotenie školy). Oplotenie školy opravujeme priebežne v rámci finančných možností, no občania nám ho stíhajú aj priebežne rozkrádať. Na opravu betónovej konštrukcie plotu je potrebná ťažká technika a nemalé financie. Nakoľko už životnosť oplotenia skončila a nové oplotenie školy si bude vyžadovať kapitálový výdavok, budeme tento problém riešiť so zriaďovateľom školy.

Ďakujeme za porozumenie.




vedenie školy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania