Aktualizovať podnet
Ako spraviť napravu s alkoholikmi.

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Ako spraviť napravu s alkoholikmi.

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Vlado 08. januára 2018

Už dlhšie sa za garážami smerom na žel.stanicu vysedavaju alkoholici a snimi a bezdomovci a tam popijaju.Nech popijaju ale tych fliaš po nich čo tam ostava nema kto odpratať.Častejšie tam chodia v doobeda keď asi vedia že mestka polcia je zamestnana niečim inym.Da sa urobiť nejaka naprava.Presne vieme kto tam chodí.Ale čo s tím spraviť.

08. január 2018

Mikulaš Pukač

Je lepši keď popíjajú za garážami ako majú popíjať na dvoroch. Len tam treba raz do týždňa poslať rýchlu čatu. Keď viete, kto tam chodí, MsP ich tam určite pošle.
15. január 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
v uvedenej lokalite je vykonávaná pravidelná hliadková činnosť príslušníkov MsP. V rámci svojich právomocí a kompetencií so skupinou ľudí, ktorí sú dobrovoľne bez domova (v súčasnej dobe je to 5-6 obyvateľov), komunikujú okrem príslušníkov MsP aj komunitní pracovníci.

Príslušníci MsP zvýšia frekvenciu hliadok za garážami. Táto lokalita mesta bola vyčistená aktivačnými pracovníkmi. V prípade, že ste svedkom znečisťovania verejného priestranstva, neváhajte prosíme kontaktovať MsP Handlová 0905 499 384.
S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.