Kosenie

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Peter 01. júna 2018

Dobrý deň. V harmonograme kosenia NIE JE uvedený dátum kosenia areálu Múzea. Iba 15.5. ul.SNP a MsÚ po nemocnicu. 30.5. sme si našli na parkovisku pri múzeu veľmi znečistené auto od trávy, drobné kamienky na kapote. Aký vzťah mesta je k súkromnému vlastníctvu obyvateľov?
Citujem z prehlásenia pracovníka mestskej organizácie m.Košice:"Keď sa vykonáva kosba pri parkoviskách kde by drobné častice z kosby mohli poškodiť majetok, tak sme POVINNÍ dať tam ochrannú plachtu..." Túto povinnosť si plnia aj v iných mestách. A čo tak použiť tabuľku: dňa toho a toho sa bude kosiť, neparkovať.

01. jún 2018

Dušan

To by si asi od našho mesta, resp. firmy Hater chcel vela. Ved nevedia kam skocit. Nemaju ludi, nemaju asi kosy.. ja neviem. Na sidlisku MC je to.detto ako to bolo tu. Taktiez auta od travy, urcite aj nejake kamienky lietali. V inych mestach uz kosia druhy krat, tu este nekoncili jedno kosenie. Neviem kto drzi ochrannu ruku nad touto firmou, ale urcite si myslim ze si to nezasluzia. Napriklad v okoli naseho cinzoveho domu na sidlisku si uz kosime sami, lebo trava je tam uz az po pas. Preco mesto plati firme hater aj za tie metre stvorcove ktore nekosia? Hlavne ze mesto vytiahlo nariadenie o koseni travy. Oni nie su zodpovedny za alergeny ktore z tej travy lietaju? Vsetko je to postavene na hlavu. A uz ked som tu, chcel by som sa spytat mestskeho zastupitelstva, jak to ze sa na plavarni nic nerobi? Pol rok je pomaly fuc.
05. jún 2018

LUKÁŠ

Minuly rok som pred cestou do Bratislavy vdaka koseniu prisiel o okno na aute .. ked som im tam spravil bordel prislubili mi , ze plachta sa uz dala usit nato ... ako vidim siju ju asi dodnes ...
06. jún 2018

Dušan

Este asi priatka morusova nedosiahla pozadovanu velkost .
06. jún 2018

Dušan

Prispevok zaslany 1.6. , a do dnes ziadna odpoved??? Vymyslate odpoved ako oblbnut ludi nejakou odpovedou? Toto nieje normalne uz.
14. jún 2018

eman

Auta,a same auta kus plechu,ale ked idu popri nich male deti tak ani neprestanu kosit.Aj nedavno zasiahol kamen male dieta a všetko v pohode.Nabuduce tomu mumakovi hodim kamen do hlavy ja a všetko bude ok.Na tom urade by tiež mali pozerat akych mutantov tam beru kosit.
18. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Spoločnosť HATER-HANDLOVÁ spol. s r.o. pri kosbách v zastavaných územiach používa Vami spomínané plachty, aby sa predišlo poškodeniu majetku obyvateľov a túto konkrétnu lokalitu správca nekosil.
Oznamy na tejto stránke o lokalitách, kde sa v meste kosí, zverejňuje mesto a správca vopred z dôvodu, aby sa predchádzalo takýmto udalostiam. Okrem stránky mesta sú lokality vyhlasované aj prostredníctvom mestského rozhlasu.
Opätovne patrí poďakovanie všetkým obyvateľom, ktorí sú súčinní a neparkujú svoje motorové vozidlá na trávnatých plochách v čase ich kosenia. Ďakujeme.

S pozdravom

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.