Kto je zodpovedný

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Judit Gavlíková 04. júna 2018

Dobrý deň. Prosím o určenie zodpovednosti za udržiavanie poriadku na parkovisku pri Jednote, len pár metrov od Mestského úradu. Táto nelichotivá "vizitka" je v centre mesta a zrejme nikomu nevadí. Možno by bolo vhodné dať zmysluplnú prácu aktivačným pracovníkom. Ak je zodpovedná COOP JEDNOTA, treba osloviť jej vedenie, nech sa postará o upratovanie parkoviska, ak ho má v prenájme. Nech prestane táto nádhera robiť hanbu našej Handlovej.

04. jún 2018

Peter

Takých čarovných zákutí je v Handlovej množstvo. To nie - tá nádhera - robí Handlovej hanbu. Ale ignorácia zo strany zodpovedných.
05. jún 2018

Erika Budovičová

NO PREDSA ĽUDIA!!!!!!!!!!!!!
05. jún 2018

Judit Gavlíková

Samozrejme, že ľudia. Ale ktorí? Kto je platený za údržbu verejného priestranstva? Kto je zodpovedný za to, že prácu odflákne, alebo ju nevykoná vôbec? To je podstata problému!
06. jún 2018

Katka

Je zaujímavé, ako naše mesto vie vždy "vyplakavať" ako nieje peňazi a ľudi a všemožne iné príčiny.
Tak sa logicky podsúva otazka...
Ma tu niekto pocit že v Handlovej je nedostatok nezamestnanych? NIE!
Funguje v Handlovej niečo ako VPP? ANO!
Platime sakra dane? Ano!
A kto je plateny z našich nemalych dani? ANO AJ VY NA MsÚ. Vy ktorych sme si zvolili aby ste viedli naše mesto.
Tak ešte raz v čom je problem,keďže pohľad na Handlovu je taky aky je, nakolko nejde len o tento bordel na parkovisku, ale v celej Handlovej?
10. jún 2018

Helena

100% vystihnutie..vďaka Katka ,,všetko pomenované..l
18. jún 2018

Katka

To akože vážne? Neriešený? To nas mate teda za riadne "ovce". To Vám nestojíme ani za vyjadrenie? Ale to je v poriadku, nakoľko kto mlčí, ten svedčí. Prajem Vám príjemný a žiadnym daňovníkom nerušený deň.
18. jún 2018

Judit Gavlíková

Dobrý deň. Keby bol podnet podaný anonymne, možno by stálo za úvahu nezaoberať sa ním ., Ale keď príspevkom nikoho neosočujem, je podpísaný plným menom, za ktoré sa nemusím hanbiť a skrývať sa za ničnehovoriaci nick, bolo by elementárnou slušnosťou osloveného, v tomto prípade pána starostu, /Odkaz pre starostu / alebo ním povereného pracovníka, resp.hovorkyne, odpovedať napr. prečo sa nedá urobiť náprava, v tomto prípade upratovanie.Lopaty, metly, fúriky sú, aktivační pracovníci ZAMETKAJÚ na námestí
dennodenne, tak v čom je problém ?!. Možno chýba len záujem o mienku občanov. VOPRED ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ či kladnú, alebo zápornú, len nech niekto odpovie . PROSím!!!!
19. jún 2018

Odkazprestarostu.sk Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet sme opätovne zaslali samospráve na vyjadrenie/vybavenie.

S pozdravom,

Tím odkazprestarostu.sk
19. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Prajeme dobrý deň,
parkovisko je v nájme a po dohovore s nájomcom bolo upratané.
Týmto sa ospravdlňujeme za neskoršiu odpoveď a ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom


Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
25. jún 2018

Judit Gavlíková

23.6.2018 o 7,00 hod. ráno

Dobrý deň. Prosím o informáciu, či niekto aj videl, ako bolo "UPRATANÉ" parkovisko pri COOP JEDNOTA, keď bol problém prezentovaný ako VYRIEŠENY ??? Lebo nič tomu nenasvedčuje. Je presne v takom stave ako pri prvom nahlásení problému zo dňa 3.6.2018. To fakt nikoho nemrzí ako to v centre mesta vyzerá?
25. jún 2018

Andrew

Je to pravda, dnes som parkovisko videl v pôvodnom, znečistenom stave.
25. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za reakcie.
Parkovisko bolo vyčistené. V pracovné dni, keď je dostupná pracovná sila, je parkovisko zvyčajne plné zaparkovaných automobilov. Situáciu opätovne preveríme.
S pozdravom


Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie MsÚ
25. jún 2018

Judit Gavlíková

Dobrý deň. Keď sa dá vypratať CELÉ parkovisko aj na 2-3 dni, tak by nemalo byť problémom zabezpečenie časti parkoviska. V spolupráci s mestskou políciou stačí spomínanú časť vyznačiť ráno tak obľúbenou páskou, aby pracovníci mohli odpílit a zlikvidovať polámané konáre ihličnanov, vyhrabať priestor medzi múrom a parkovacou plochou a následne túto pozametať. Myslím, že by sa to dalo stihnúť za dve hodiny. Len treba prejaviť dobrú vôľu a dohliadnuť na pracovníkov. A ešte dodatok - to parkovisko NEBOLO VYČISTENÉ. Prvé foto bolo z 3.6. a druhé dve zo soboty 23.6.2018. Dodatočne ľutujem, že som si nezavolala mestskú políciu za svedka, že fotím aktuálne, lebo všetky tri vyzerajú ako z jedného dňa, no opak je pravdou.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania