Cintorínska-cesta-rozkopaná

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Marian 25. februára 2019

Dobry den. Minuly rok sa mesto pysilo novym asfaltovym povrchom na ceste k cintorinu a jeho prilahlych plochach. Ale ako vidiet, preslo par mesiacov a plocha pred branou cintorina je uz rozkopana. Ja neviem, ci je to specifikum Handlovej, ale toto sa tu stava akosi casto. Pamatame si ulicu SNP pred niekolkymi rokmi, ked sa urobil na ceste novy asfaltovy povrch a po 3 mesiacoch sa cesta po celej dlzke rozkopala. A to iste plati aj pre cestu na ulici 1.maja. Vtedy sa tam tahalo plynove potrubie. To nikto 3 mesiace dopredu nevedel, ze sa bude tahat plyn? A mohol by som pokracovat... Stoji to nemale peniaze a takto sa potom tomu pristupuje. Co bolo tentokrat dovodom tejto rozkopavky?

25. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v januári t.r. bola zistená porucha na vodovodnom potrubní a vedenie mesta stálo pred rozhodnutím. Muselo zvážiť, či urobí rýchly zásah, aby nevytekala voda, alebo odstaví vodu na cintoríne, počká kým rozmrzne zem a urobí sa nové potrubie - veľká potrubná obchádzka - aby nebolo zasiahnuté do telesa novej komunikácie. Operatívne sa rozhodlo o rýchlom odstránení poruchy aj z dôvodu zabezpečenia všetkých potrebných služieb na mestskom cintoríne a samozrejme aby sa neplytvalo vodou.

Dôvodom rozkopávky bola teda porucha na vodovodnom potrubí na dvoch miestach. Po odstránení poruchy, oprave vodárenskou spoločnosťou, bude komunikácia opravená a daná do pôvodného stavu.

S pozdravom
Kto? MsÚ Handlová, správca sietí
Kedy? 1. štvrťrok 2019

Mgr. Jana Paulínyová, odd. komunikácie a marketingu MsÚ
26. február 2019

Dušan

Je jasne ze poruchu bolo potrebne odstranit hned. Ale len tak by som sa chcel spytat, vedla je travnata plocha, nedalo sa dostat k potrubiu odtial? Ved podla fotky je to stiahnute iba po ten smetiak. Myslim ze pri troske chcenia by to bolo mozne obist komunikaciu.
26. február 2019

Viliam Németh

pán Dšan, vidno, že ste znalec.Bezpečnosť práce je pre vás asi samozrejmosťou. Z fotky vyčítať, kadiaľ ide potrubie pod asfaltom vie iba Chuck Norris!!!!
26. február 2019

Dušan

Ja si myslim ze to presne vedia kade ide potrubie. Ja viem na svojom dome kade mi idu vsetky privody energii. Takze este rraz. Uplne by bolo normalne ked by vedel majitel kede ide privod ..
27. február 2019

Alexandra Hepnerová

Veď presne vedeli, kadiaľ ide to potrubie. A tam aj kopali. Neviem, čo sa tu toto rieši. Bola porucha - odstránili ju. Neskôr sa to opäť zaasfaltuje.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania