Morovnianska cesta-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený

stromy orezali pred cca 2-3týždňami ale konáre tam nechali doteraz

20. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
stromy boli opílené v lokalitách Morovnianska cesta, Mierové námestie, Partizánska a Nová Lehota. Odstraňovaniu opilených konárov sa od 11. mája venujú štyria aktivační pracovníci. Opilené konáre zvážajú na jedno miesto, odkiaľ ich spoločnosti HATER-HANDLOVA spol. s r.o. odvezie a následne zoštiepkuje. Prosíme Vás o trpezlivosť.

tím oddelenia komunikácie a marketingu
26. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Konáre dnes aktivační pracovníci naložili do veľko-objemných kontajnerov a odviezli.
Prikladáme fotky.

tím oddelenia komunikácie a marketingu
26. máj 2020

Ľudmila Urbánková

To si zo mňa robíte srandu? neviem kde ste nafotili ten kontajner, ale u nás nie. Tí vaši "aktiváci" akurát vetvy nahádzali na kopu o 10m ďalej a pri tom zahádzali aj mladý stromček. Priložené fotky dokumentujú stav dnes 26.5. 15.30 hod. Keď už niekomu odpovedáte, tak si aspoň overte daný stav, nech to nevyzerá ako vedomé klamstvo. A mimochodom nechápem, prečo ste orezali vrcholce zdravých stromov a celé choré a vyschnuté stromy tu veselo stoja už niekoľko rokov. To sa čaká na to, že pri páde niekoho prizabijú?
26. máj 2020

Ľudmila Urbánková

To si zo mňa robíte srandu. Neviem kde ste nafotili ten kontajner ale u nás to nie je. Priložené fotky som robila dnes 26.5. o 15.30hod. Tí vaši "aktiváci" akurát urobili kopu asi o 10m ďalej a pritom zahádzali mladý stromček, ale nič neodviezli. Ak už odpovedáte na podnet, aspoň si overte daný stav, nech to nevyzerá ako klamstvo a zelená "fajka" do štatistiky. A mimochodom, nechápem prečo ste orezali zdravé stromy a suché a choré tu stoja veselo ďalej už niekoľko rokov. To budeme čakať kým niekoho pri páde zabijú?
27. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Fotografie boli urobené na adrese MC 27, kde sa nachádzali dve kopy konárov. Teraz sa odtiaľ odváža už tretí plný kontajner. Kopa, ktorú ste od fotili vy je za domom MC 41, kde zatiaľ nezvadzia a nijako neobmedzuje a aktivační pracovníci o nej vedia, preto bude odstránená až keď bude v poriadku MC 27.
O opilovaní stromov sme už písali na našom webe aj Facebooku mesta - https://www.handlova.sk/sprava/11683/smreky-v-meste-postupne-nahradia-ine-druhy-stromov.html

Tím oddelenia marketingu a komunikácie.
05. október 2020

Martina

Nesuhlasime s vypilenim stromov pred panelovy domom cislo 42 na MC!!!!!! Tieto stromy nam robia v lete prijemny chladok!!!!! Nikomu nevadia, ani nezavadzaju!!!! Dost, ze Ste nam pobrali preliezky, este spilte aj stromy!!!!!! Urcite sa zidu nejakemu kamaratovi podnikatelovi, vsak??? 😡😡😡😡

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania