Námestie baníkov-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Helena 29. mája 2020

Ďakujeme za včerajši prenos zo Zastupitelstva, dozvedeli sme sa dolezite veci, aj pochopili zvysovanie daní, čo nás nie príjemne prekvapilo, ale po krize o rok verime že sa znížia, ak sa bude dať, prosim vás obnovte osvetlenie v okrajových uliciach, je to nie bezpečné pre nás. A jedno ešte, ked sa prihlásili do diskusie poslanci, vsetko ok, poculi sme, a pan poslanec Klas preco vykrikoval z miesta, nebolo pocut nič, bolo to slušne? Preco ho niekto nevyzval prist k mikrofonu?

03. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Ďakujeme za zaslanie vášho podnetu. Veľmi nás teší, že sa zaujímate o dianie v našom meste a sledujete mestské zastupiteľstvo prostredníctvom on-line vysielania.

Všeobecne záväzné nariadenia mesta týkajúce sa výšky miestnych daní a poplatkov je možné zmeniť vždy iba s účinnosťou od 1.1. nasledujúceho roka v zmysle platnej legislatívy. O tom, aká bude výška dane, ktorú už v tomto roku nie je možné meniť, rozhodnú poslanci MsZ podľa aktuálnej spoločenskej situácie.

Podľa pasportu verejného osvetlenia je v súčasnosti na území mesta a mestských častí Morovno a Nová Lehota takmer 2100 svetelných bodov (lámp). Tento stav bol vyhodnotený ako optimálny. K Vami uvedenej požiadavke však uvítame informáciu, ktoré okrajové ulice máte na mysli, aby sme situáciu s nedostatočným osvetlením mohli preveriť.

Všeobecne sú všetci diskutujúci vyzvaní, aby počas on-line prenosu MsZ pristúpili k mikrofónu. Veríme, že situácia sa nebude opakovať a ďakujeme za pochopenie. Počas všetkých doteraz vysielaných on-line prenosov MsZ takáto situácia nastala po prvýkrát.

tím oddelenia komunikácie a marketingu
09. jún 2020

Helena

p. Paulyniová,vy sa nemáte za čo ospravedlnovať,vy ste na profesionalnej úrovni,,veď poslanci čo diskutovaťchcú sa postavia a pred mikrofon idú.,už len z úcty k tým za tým stolom,,primátorke.A jedna maličkosť,,ked pan poslanec ... zať bývaleho primátora,pripomienky,kritiky,skoro na všetko,veď on sám mal vtedy
viceprimátora Klasa ,ak si pamätám,vtedy nebol proti tomu...nech sa stará o šport ,v tom je dobrý,..ostatné nech nechá na primátorku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania