Partizánska-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Tibor 02. júna 2020

Tento preplnený kontajner na sklo pri bytovom dome č.162 je sústavne preplnený.Prosím o vyriešenie problému pridaním ešte jedného kontajnera,alebo častejšieho vyprázdňovania. Ďakujem

03. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za zaslanie podnetu. O situácii sme informovali spoločnosť HATER - HANDLOVÁ spol. s r.o.
O výsledku Vás budeme informovať.
Kto? HATER - HANDLOVÁ spol. s r.o.

tím oddelenia komunikácie a marketingu
04. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Kontajner vo Vašej lokalite bol v stredu, 3.6.2020, vyprázdnený.

Pridanie ďalšieho kontajnera podlieha zložitejšiemu procesu, nakoľko počet a rozmiestenie kontajnerov v meste je nastavené na určitý objem odpadu v nadväznosti na efektívnosť ich vyprázdňovania.

Kontajnery na sklo a kovy boli za posledný mesiac plnšie, čo súvisí so situáciou ohľadom COVID-19 a tým, že obyvatelia boli viac doma a mimoriadne produkovali viac odpadu. Aj preto HATER HANDLOVÁ, spol. s r.o. zabezpečil nielen veľkokapacitné kontajnery, ale i mimoriadny odvoz skla a kovu mimo plánovaného zberu.

V prípade, že sa preukáže dlhodobá potreba na navýšenie počtu kontajnerov, mesto, resp. spoločnosť HATER HANDLOVÁ spol. s r.o., bude kontaktovať zazmluvnenú Organizáciu zodpovednosti výrobcov (OZV), spoločnosť ENVIPAK, a zašle žiadosť o nový kontajner na posúdenie.

Zároveň budem vďační všetkým obyvateľom mesta, ktorí urobia pár krokov naviac a odhodia triedené zložky odpadu do kontajnerov, ktoré sa nachádzajú v okolí a nie sú preplnené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania