Online prenosy z Mestského zastupiteľstva

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Odkazprestarostu.sk 16. apríla 2013

Nie je možné zaviesť zvukové online prenosy zo zasadnutí Mestského zastupiteľstva? Hlohovská televízia dáva záznamy zo zastupiteľstva až po dvoch týždňoch, navyše zostrihané, online prenosy už dnes nie sú žiadna nákladná záležitosť a občania Hlohovca, ktorí nemajú možnosť prísť na zastupiteľstvo, by si mohli jeho priebeh vypočuť priamo počas zasadnutia, alebo neskôr z archívu.

16. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet sme zaregistrovali. V súčasnom období nemá mesto také technické prostriedky aby bolo možné Vašej požiadavke vyhovieť.
Na základe Vášho podnetu preveríme v mestách, ktoré takúto službu občanom poskytujú, ich poznatky a skúsenosti. Súčasne požiadame dodávateľov takýchto služieb o stanovenie technických podmienok nutných pre zabezpečenie online prenosov z Domu kultúrya finančnej náročnosti zabezpečenia prenosu.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ
17. apríl 2013

Andrej

Oveľa lepšie by bolo, ak by sa čas MsZ presunul na po obedné hodiny. Napr. od 14:00 s vystúpením občanov o 17:00. Primátor aj poslanci sú tam samozrejme každý jeden za občanov Hlohovca. Ak sa dá takýto návrh, verím že väčšina poslancov ho schváli.
17. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mesto Hlohovec zabezpečilo skúšobný on line obrazový prenos z rokovania MsZ, ktoré sa konalo dňa 12. 2. 2015. Archív je k nahliadnutiu na webovom sídle mesta link:http://mesto.hlohovec.sk/zasadnutia-z-msz-terminy-pozvanka-materialy-dochadzka-hlasovania-uznesenia-zapisnica-interpelacie.phtml?id_menu=65662&module_action__235348__id_zas=15999&module_action__235348__id_type=13#m_235348
V súčastnosti mesto pripravuje zabezpečenie pravidelných on line obrazových prenosov z rokovaní MsZ.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania