Prechod popod most

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
jozef 24. apríla 2013

Dobrý deň, kedy bude dokončený prechod popod most zo šulekovskej strany? Alebo považujete tento stav už za ukončený a postačujúci?

26. apríl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Vami spomínaný priechod pod komunikáciou II/513 zrealizoval v rámci stavby obchodného centra investor vybudovaním schodov z oboch strán. Podľa vyjadrenia investora povrch priechodu upravovať ďalej nebude. Túto pešiu komunikáciu je potrebné považovať za doplnkovú možnosť priechodu pod uvedenou komunikáciou cesty II. triedy. V zmysle projektovej dokumentácie a kolaudačného rozhodnutia je hlavný prichod peších do areálu riešený napojením na chodník cestného mosta a v druhom prípade vyznačením priechodu pre chodcov, ku ktorému vedie jestvujúci chodník zo strany mestskej časti Šulekovo a pokračuje chodníkom k nákupnému centru.
MsÚ sa problematikou priechodu pod komunikáciou zaoberal a preveroval možnosť jeho úpravy. V súčasnosti nie sú ďalšie úpravy možné, pretože boli zrealizované podľa podmienok a dohody so správcom vodného toku Váh, pretože chodník je pokračovaním hrádze a prechádza inundačným územim tejto rieky.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ
26. apríl 2013

eva

nuz a ako mame prejst cez cestnu komunikaciu ak ideme smerom z HC po pravej strane mostu...chodnik az ku prechodu pre chodcov nepokracuje. myslim ze podchod by bol idealnym riesenim.
18. január 2018

marek

V Piešťanoch je takyto podchod popod most mozny a zrealizovany. Tam je tiez usek v sprave povodia Vahu. Ma vedenie mesta riesenie tejto situacie s odstupom casu?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania