Klub ONE, parkovisko na Hlohovej a obyvatelia Hlohovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Hlohovec 03. júna 2013

Dobrý deň. Veľmi by ma zaujímalo, kedy sa konečne začne niečo robiť s verejným poriadkom a hlavne nočným kľudom pred hlohoveckým klubom ONE a parkoviskom, na ktorom parkujú všetci návštevníci. Okrem toho, že to parkovisko je pre obyvateľov Hlohovej 12 a 14 a ja nemám kde v noci po práci kde zaparkovať nám tú neustále robia permanentne mladí "inteligenti" hluk, bordel, škodu na autách, rozbíjajú fľaše, hádžu ich na trávnik, parkovisko a pod. Kvôli týmto mladíkom som si "zarobil" už dosť veľa peňazí (nové zrkadlo,2x defekt, nový stierač + 2x rozrezaná noha môjho psa, to nehovorím o susedoch ). Pravidelne sem volávame Mestskú "políciu" ak ich tak môžem nazvať a väčšinou ani neprídu alebo nám do telefónu rovno povedia, že oni s tým nič nemôžu robiť...Čo je toto za systém? Keď mi toto povie príslušník MP, ktorý ma dbať nad poriadkom, čistotou a kľudom v meste? Ak mi toto naši MP povedia ešte raz, zakročím ja osobne.

03. jún 2013

Anonym

Ak toto nemôže riešiť MP tak nech odovzdajú odznaky a plat a idú konečne makať k lopate, kde viac vykonajú, a ich ego klesne!
04. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe Vášho podnetu bola situácia preverená s vedením MsP a tiež riešená na porade primátora mesta. Boli preverené záznamy telefonických volaní na MsP a záznamy v denných hláseniach MsP za obdobie máj a jún 2013. Je zaznamenané oznámenie z 3.5.2013 o 22.01 h, kedy oznamovateľka poukazovala na hlučné správanie skupinky mladých ľudí pri predajni potravín oproti Hlohovej 12. Hliadka zistila, že sa jedná o 4 mladých ľudí, ktorí sa po upozornení rozišli. Druhé hlásenie je z 2.6.2013, kedy o pomoc žiadal poškodený návštevník ONE clubu. Prípad riešili príslušníci MsP a OO PZ. Hlásenie poškodených motorových vozidiel na parkoviskách pri bytových domoch Hlohova 12 a 14 nebolo zaznamenané. Taktiež sa nezistil záznam odpovede príslušníka MsP, že "s tým nič nemôžu robiť" ako uvádzate. Prípady, kedy MsP nekonala, by bolo potrebné nahlásiť konkrétne aby bolo možné preveriť ako MsP konala, resp. zjednala nápravu.
Náčelník MsP riešil problematiku rušenia nočného kľudu, resp. poškodzovania majetku občanov s OO PZ. Tejto lokalite budú venovať hliadky oboch polícií zvýšenú pozornosť, najmä počas podujatí, ktorých organizovanie je zverejnené. Zvýšená pozornosť je a bude venovaná monitorovaniu tohto priestoru bezpečnostnou kamerou. Príslušníci MsP boli na podnet upozornení a v prípade oznámenia protiprávneho konania, resp. žiadosti občana o pomoc, zjednajú nápravu.

Ing. Eva Lukáčová, prednostka MsÚ
06. jún 2013

ja

V prvom rade ďakujem za skorú odpoveď samosprávy a takisto tímu administrátorov stránky(som rád, že vaša práca takto jednoducho uľahčuje komunikáciu medzi samosprávami a občanmi). Čo sa týka auta, nemal som tú škodu, ktorá mi bola spôsobená ani chuť niekomu nahlásiť, mám stým zlé skúsenosti a nestálo mi to za to, aby som si musel brať volno z práce kvôli vybavočkám okolo toho, či už s políciou a poisťovňou a podobne.Okrem toho nemám na aute nijaké extra poistenie, iba PZP a to nezahŕňa takúto škodovú udalosť, iba škodu spôsobenú pri dopravnej nehode pri vedení vozidla. Čiže rozbité zrkadlo som si kúpil z vlastných hneď v sobotu doobeda po piatkovej noci, kedy sa to stalo. Defekt - vymenil som za "dojazdovku" a išiel do pneuservisu, kde mi to opravili na počkanie. To je dôvod prečo to nebolo nahlásené, to isté sa týka toho skla a poranení môjho a aj ostatných psov, komu by ste ti nahlásili Vy? Nezostávalo mi nič iné ako ísť veterinárovi na dezinfekciu- našťastie to nebolo vážne. Čo sa týka toho, že oni stým nič nemôžu robiť - to povedali vraj susede, pokúsim sa zistiť kedy presne to bolo. Ešte raz by som rád poďakoval p. Lukáčovej za jasnú a zrozumiteľnú odpoveď a poprosil Vás, aby hliadky chodili kontrolovať aj zadné (nové) parkovisko a poriadok na ňom a v okolí. Prajem pekný zvyšok dňa
07. jún 2013

eva

To ten pan ma pravdu s tým rušeným nočneho kludu to sa neda s piatka nasobotu ani okno otvorit čo robia hluk a muzika na plne gule to by sa malo trochu stišit s prepačenim okoločinžiakov nasr... okolo jednotyani nehovorím mladý sa bavit možu ale nech je tam aj nejaka kontrola na hlohovu treba namontovat kameru aby bol prehlad čo sa v noci robí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania